- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
>Semmivel sem bonyolultabb programozónak menni, mint lakatosnak vagy burkolónak,
Viszont a díjazása ég és föld 1 programozónak, meg 1 lakatosnak vagy burkolónak. De ugyanez igaz pl. a DJ-kre is. Nagyon jó hallgatni, amit csinálnak, meg hallgatójuk is vagyok szívesen. Meg azzal is egyetértek, hogy az is 1 munka. Csak amikor azt mondja, hogy a rezidenciámra megyek, akkor néha elmélázom, hogy vajh hogy is van ez?
Na, vissza az elméleti/gyakorlati programozáshoz. Természetesen gyakorlat nincs elmélet nélkül, ugyanakkor a gyakorlati megvalósítás magában foglalja az elméletet is. Viszont sztem. az elméletet nem érdemes túlzásba vinni, mert árt az egészségnek(ami nekem amúgy sincs, sajnos... De most nem erre gondoltam, hanem szólásmondásnak szántam).
Pl. az én értékrendszeremben az itt lévő, Simon Mourier és Eli Burke által szerkesztett kód sokkal többet ér, mint pl. ez. Holott természetesen mind1ik mögött van teljesítmény.
De ez a kedvencem.
>Kulcsszavak: bin packing problem, FFD algorithm, one dimensional knapsack problem, nyilvános kulcsú kriptográfia
>Írtam VBA-ban (Excel) egy gyakorlatban is használható (eddig bevált) optimalizáló rutint (rekurzív hívásokkal, mohó sorbarendezéssel, maximalizált számú és -idejű függvényhívással, 5-szörös optimalizálás futással),Csak úgy röpködnek az idegen kifejezések, miközben csak a probléma lényegéről fogalma sem volt...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 450 G8,15.6",FHD,i5-1135G7,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest