-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Kb. másfél éve elvégeztem egy gyorstalpalót Java-ból. Azóta egyedül tanulom, SFJ videóit vettem át, jelenleg Udemy-ről tanulok. Nyolc óra munka és család mellett a vártnál lassabban haladok
A cél az lenne, hogy befejezem a Udemy kurzust, utána meg egy saját projektet készítek Spring Boot-al, amivel lehet esélyem egy junior pozícióra.
De most találtam egy helyi céget amely kezdőket is keres tapasztalat nélkül, Flutter-ben és Python (Django)-ban. Anno dolgoztam picit Odoo-ban, tehát a Python közelebb áll hozzám. Azt mondták, hogy ha készítek 2-3 Django webappet, amiből egyet tutorial nélkül akkor menni fog a technikai interjú.
Az lenne a kérdés, hogy szerintetek érdemes időt szánnom, Pythont (Djangot) tanulni? Igazából picit félek, hogy ez is elhúzódhat, mint a Java, illetve, ha abbahagyom a Java-t, akkor kárba megy a belefektet idő
Ti mit tennétek a helyemben, folytassam a Java tervet, vagy vágjak bele Django-ba?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A cél az lenne, hogy befejezem a Udemy kurzust, utána meg egy saját projektet készítek Spring Boot-al, amivel lehet esélyem egy junior pozícióra.