-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voy15
tag
8-10 éve váltottam Windowsról Mac-re, és olyannyira szoktam már meg, hogy eszem ágában sem lenne visszaváltani, csak ha nagyon muszáj, de akkoris inkább Linuxra váltanék, nem Windowsra.
Megvannak a bejáratott programok amiket használok, teljesen megszoktam már, Windowshoz kb 3-4 éve nem nyúltam semmilyen szinten.
A történethez hozzátartozik, hogy leginkább JS/PHP kombó megy nálam, .net-el nemtudom milyen lehet, de eltudom képzelni, hogy arra azért talán nem annyira ideális.Viszont valóban, ha nem akarod magad szivatni, akkor inkább hagyjad, mert eleinte azért elég nehéz lesz.
Sok ismerősöm 1-2 hónap után visszaállt Windowsra, annyira idegen volt nekik a Mac-es környezet.Szóval igazából rajtad áll, ha én a helyedben lennék (szóval sok év Windows, 0 év Mac), akkor én már nem vágnék bele, valószínűleg azért mert már túl lusta vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest