Új hozzászólás Aktív témák

• pmonitor

aktív tag

válasz sztanozs #15629 üzenetére

>Alapvetően ez nem egy programozási fórum, vsz nem fogsz találni túl sok fórumozót, akit ez különösképp megmozgatná

Igazad van. De azért úgy néz ki, hogy olvassák(nem tudom, csak gondolom). Abból gondolom, hogy azért a google az első oldalon hozza az oldalam az "1D vágás" kulcsszóra(ezúton is szeretném megköszönni azoknak, akik meglátogatták az oldalam). Igaz, nem csak ezen a fórumon vagyok, de azért a legaktívabb itt vagyok.
    Mondjuk azt látom, hogy itt a rendszeres válaszadók nagyon nagy többségét nem érdekli a konkrét problémák kóddal, vagy legalább pszeudokóddal való megoldása). Ez nem feltétlenül baj. Ráadásul azért van kivétel is. Egyébként az "ország legnagyobb fejlesztői portál"-jának nevezett fórumon sem volt szokásban a kód/algoritmus adása a rendszeres válaszadók között. Én kivétel voltam. Amire tudtam válaszolni, arra válaszoltam. Csak a moderátor ott is a "rizsázást" tartotta "a priori"-nak. Mondjuk részben meg lehet érteni olyan helyen, mint ez a fórum, ahol alapvetően nem a programozás a fő irányvonal. De sajnos ott is csak ez megy. Mondjuk abból a szempontból meg lehet érteni, hogy ha valaki viszonylag hosszabb kódot ad, akkor egyrészt abból ki lehet venni, hogy valóban van-e köze a programozáshoz(tehát gyakorló programozó-e). Lásd joysefke-t, aki viszonylag rövid idő alatt összeállított 1 kódot, OOP elven. Másrészt viszont az is kijön, ha valakinek lövése sincs az egészhez. Ezért nem adnak kódot/pszeudokódot, még ha tudják is a választ. Meg amúgy is könnyebb a rizsázás. De ez a felfogás szerintem nem lenne megengedhető egy magát fejlesztői oldalnak tituláló oldalon. Itt még azért jobban elfogadható.
    Ugyanakkor nem tagadom, hogy az esetleges olvasók miatt linkeltem be az oldalam ide többször is. De gondolom ez nem bűncselemény. :U A fórumozásnak van rossz és jó oldala is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés