Hirdetés
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
pmonitor
üzenetére
A programozáshoz az egyik legfontosabb skill a problémamegoldás (leánykori nevén gugli). Ezeken a fórumokon felrakott kérdések 99%-a olyan kérdés amilyenekkel egy programozó naponta találkozik 20 darabbal. Igen, kell kutatni, ki kell próbálni, ki kell gondolni, tehát melós sokszor. Sokan pont a meló részét akarják megspórolni. Én most kezdtem nodejs-ezni, kb percenként jöhettem volna ide a bajaimmal, inkább szoptam vele 1 órát, 2 órát, 1 napot, ha kellett.
A kódadás is olyan dolog, hogy aki napi 12 órát dolgozik, annak nem biztos, hogy van kedve mások helyett megoldani dolgokat. Van akinek ehhez van kedve, de ennek semmi köze ahhoz, hogy az illető tud-e kódolni vagy sem. Szóval ebből következtetéseket levonni elégé fail.
-
Silεncε
őstag
válasz
pmonitor
üzenetére
Az, hogy nem azzal kódot ad valaki, szerintem nem probléma. Néha eltévedek az említett portálra és beleolvasgatok a kérdésekbe. Egy nagyon nagy része a topikoknak gyakorlatilag házifeladat megoldás, a lusta infós egyetemistáknak. Pont ilyenkor jó, ha nem egyből a megoldást írják le, hanem megpróbálják rávezetni a delikvenst. Hátha szándékozik némi munkát is beletenni, nem csak nulla munkával várja az eredményt
tomko9710: én amikor hasonlót csináltam, a beautifulsoup nevű Python package-et használtam hozzá ([link]).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Arc Raiders
- Wise (ex-TransferWise)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Foxpost
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- Eladó tökéletes állapotban lévő Nikon D3200
- PlayStation 5 Slim lemezes 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest