Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• y@g4n

tag

válasz ValGerald #15404 üzenetére

Csak a debreceni egyetemmel van közvetlen tapasztalatom, ott is mérnökinfóról, de ismerősök vannak gazdon meg pti-n.

A gazd a könnyű opció, nem visznek bele mélyen hogy mi történik, kb kezelőfelületeket (API) megtanítanak kezelni (plusz egy kis python) de ha a gazdaságot kedveled, és nem érdekel se a hardver, se a mélye a programozásnak akkor ez a nyerő opció.
    Általában kedvelik a gi-n lévő hallgatók a saját szakjukat (ha nem, javítsanak ki).

A programtervező nem olyan egyszerű, van matek rendesen, de a képzés szerintem elfogadható, tanulni kell rendesen és értelmes szintet lehet elérni vele.
    Itt váltakozó hogy mennyire kedvelik, többet kell tanulni jóval mint gi-n. (én ezt (pti-t) preferálnám, a gazdaságtól irtózom)

duális képzésről, miskolci egyetemről fogalmam nincs, nyíregyházi mérnökinfóra egy ismerősöm járt, otthagyta nagyon hamar, de már nem vágom hogy miért.

Értelmes dolgokat viszont mindenképpen csak a szabadidődben fogsz csinálni ha nem vagy duálison (jó esetben diplomamunka), ez pl igazából rém egyszerű és elég fless is elsőre (szerintem legalábbis) [link]

Új hozzászólás Aktív témák