- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
mind_against
tag
Sziasztok!
Elég tájékozatlan vagyok a témában, de törekszem nem idétlen kérdéseket feltenni, ami lehet sikerül, lehet nem
Először is az érdekelne, hogy mégis mi hol merre hány méter, merre mit találok, ha elindulok. Mik a legkeresettebb "irányok"? Mert nekem rendkívül kesze-kusza, hogy mi micsoda, mi mire épülhet rá, hogy mely szakmákat keresik leginkább a programozás világában? Mi(ke)t érdemes elkezdeni tanulni és milyen formában, aminek van jövője, élvezhető hosszútávon és netalán tán még meg is fizetik?Egész más szakmában dolgozom és mást tanultam, sok közöm nincs a programozáshoz, de érdekel ez a világ. Pénteken és szombaton is dolgozom, ezért így nehézkes megoldanom a főiskolai levelezős képzést, egyelőre. Főleg, hogy a környéken Kecskeméten van csak legközelebb. Az online képzéseket szintén nem ismerem, nem tudom, melyik oktató szervben lehet megbízni, aki korrekt tudásanyagot ad át.
Szeretnék szakmát váltani, amint eljön az ideje, de már most a jelenlegi mellett minél hamarabb szeretnék elindulni ebben az irányban, hogy addig is hagy ismerkedjek a témával, amíg telik az idő és később egy kis plusz jövedelem is jól jönne, amíg a jelenlegi főállásomban vagyok. Későbbiekben szeretnék magamnak dolgozni. Így hirtelen ennyi.
Itt mindenki tapasztaltabb nálam, úgyhogy szívesen fogadok minden hasznos tanácsot! Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Egérpad topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Automata kávégépek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Borderlands
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tenisz topic
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Huawei P40 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest