Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
mind_against
tag
Sziasztok!
Elég tájékozatlan vagyok a témában, de törekszem nem idétlen kérdéseket feltenni, ami lehet sikerül, lehet nem

Először is az érdekelne, hogy mégis mi hol merre hány méter, merre mit találok, ha elindulok. Mik a legkeresettebb "irányok"? Mert nekem rendkívül kesze-kusza, hogy mi micsoda, mi mire épülhet rá, hogy mely szakmákat keresik leginkább a programozás világában? Mi(ke)t érdemes elkezdeni tanulni és milyen formában, aminek van jövője, élvezhető hosszútávon és netalán tán még meg is fizetik?Egész más szakmában dolgozom és mást tanultam, sok közöm nincs a programozáshoz, de érdekel ez a világ. Pénteken és szombaton is dolgozom, ezért így nehézkes megoldanom a főiskolai levelezős képzést, egyelőre. Főleg, hogy a környéken Kecskeméten van csak legközelebb. Az online képzéseket szintén nem ismerem, nem tudom, melyik oktató szervben lehet megbízni, aki korrekt tudásanyagot ad át.
Szeretnék szakmát váltani, amint eljön az ideje, de már most a jelenlegi mellett minél hamarabb szeretnék elindulni ebben az irányban, hogy addig is hagy ismerkedjek a témával, amíg telik az idő és később egy kis plusz jövedelem is jól jönne, amíg a jelenlegi főállásomban vagyok. Későbbiekben szeretnék magamnak dolgozni. Így hirtelen ennyi.
Itt mindenki tapasztaltabb nálam, úgyhogy szívesen fogadok minden hasznos tanácsot! Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BMW topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Futás, futópályák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Bivaly Lenovo Thinkpad T14 gen6 (Magyar Core Ultra 7 265U 32Gb DDR5 1Tb SSD 33 hó GARANCIA)
- LENOVO Thinkpad 65W USB Type-C adapter
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Apple Watch Ultra 1 (49 mm) 87 % Dobozos 3 szíj Szép állapot
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest