Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Gurulunk, WAZE?!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
Annó én is mentő ötletként vettem meg az első fisher-emet. Azt arra vettem,hogy az utolsó osztály kirándulás király legyen...
Egy osztálytársam hozoztt hangfalat én meg erősítőt,a másik meg mp3-at lejátszóval.... Azt ment a buli
Láttam a képet. Mail ment!
HY:a mailom egyből megtelt
Ha ekkorka képet küldesz,akkor a djyuri@sgmail.hu-ra küldjed THX
Az 5.5K tárolva
Mehetek este felé is,de akkor csak hozzád megyek,mert akkor már minden zárva lesz....Végülis ahova akarok menni,azt fel tudom hívni is

Én is néha kevesebbet mondok,mint amibe kerül a cumó... Amúgy és általános suli 3.-ik osztálya óta mindent én vettem meg a suliban,amiket kitaláltak a tanárok,hogy pl.: kell 1200Ft osztálypénz,hogy nők napjára kapjanak virágot a tanárok,meg ilyesmi....(vagy új diák,ellenőrző könyv,füzetek,...
Amik meg ilyen 10K nagyságrendűek voltak,azt persze lenyögtem otthon azt ők csengették,de kicsi dolgokkal nem vacilláltam..HY pedig összegre többe jöttek ki a kicsi dolgok,de legalább nem egyszerre voltak...
HY: Mostanában ugye vettem ramot meg vga-t és ugye utánvételes cumóként,azt jött ki a papír és anyámék meg nem akarták átvenni,mert mit veszek és 28800-ért a gépbe? Csak ők nem értik még meg,hogy egy normális vga az már 80-120k-ba kerül
,de engem nem izgat a hűlyeségük... Én pl.: nem bíztos,hogy megvenném 80K-ért a fodrász ollót a faterom helyáébe,de ha én is fodrász lennék,akkor nbyilván én is megvenném...
Meg anyám helyébe a nerc bundát
Én inkább zenét vennék a kocsimba belőle....
Ezt az új nyák készítést még nerm hallottam...

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Intel I7-7700 / Beszámítás OK!
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- AMD Ryzen 7 5800X processzor.
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,de engem nem izgat a hűlyeségük... Én pl.: nem bíztos,hogy megvenném 80K-ért a fodrász ollót a faterom helyáébe,de ha én is fodrász lennék,akkor nbyilván én is megvenném...