Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Összefuthatni összefuthatnánk, csak tutka, h. nem leszek készen az erősítővel, a kirándulásig, megbeszéltem anyummal, h. inkább, most nem kapkodom el a dolgot, (igaz, ki fognak nyírni osztálytársaim) mert nehogy az legyen, h. kb éjjel 2 körül megadja magát a rendszer, rossz hűtési problémák miatt, v. megcsapjon vkit az áram, aztán nagyobb lessz a kár, mint a haszon, szal inkább megcsinálom, lassan de biztosan, de a tekercseket elhozhatod!!
Megjött a trafó!! Nagyon pöpec, olyan rohadt nehét vazeg!! van róla kép, küldök, ha nem baj! 500W/2*36V!!
A haverod, anyhén lusta, nekem is van ilyen oszttársam(lány, az talán még rosszabb) neki mindent szabad, nekem semmit alapon, szal hasonló a helyzet!!
De azért a tekercseket hozd át!!
Ja és még egy, ha jössz, akkor anyám azt tudja, h. a trafó, az csak 5,5k volt, már ezért is meg kellett fűznöm, szal a többit a dugipénzemből pótoltam ki!!
Szal érted mire gondolok, nem akarom, h. haragudjon rám, majd írd meg, h. mikor jössz, és estefele nem??
Ja hallottam egy nyákkészítési módszerről, ilyen vasalós, tojáspapírra rányomtatod lézerrel a tükörképét, rárakod a megtisztított nyákra, rávasalod, lehúzod a papírt, és bedobod a vaskloridba!!
Pöpec nem, csak az a kár, és ezért is nem tok elkészülni, h. nem tudtam ilyen papírt venni, és nem tudtam elkészíteni a nyákot!! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- FOTÓS beárazás
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szal érted mire gondolok, nem akarom, h. haragudjon rám, majd írd meg, h. mikor jössz, és estefele nem??