- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Összefuthatni összefuthatnánk, csak tutka, h. nem leszek készen az erősítővel, a kirándulásig, megbeszéltem anyummal, h. inkább, most nem kapkodom el a dolgot, (igaz, ki fognak nyírni osztálytársaim) mert nehogy az legyen, h. kb éjjel 2 körül megadja magát a rendszer, rossz hűtési problémák miatt, v. megcsapjon vkit az áram, aztán nagyobb lessz a kár, mint a haszon, szal inkább megcsinálom, lassan de biztosan, de a tekercseket elhozhatod!!
Megjött a trafó!! Nagyon pöpec, olyan rohadt nehét vazeg!! van róla kép, küldök, ha nem baj! 500W/2*36V!!
A haverod, anyhén lusta, nekem is van ilyen oszttársam(lány, az talán még rosszabb) neki mindent szabad, nekem semmit alapon, szal hasonló a helyzet!!
De azért a tekercseket hozd át!!
Ja és még egy, ha jössz, akkor anyám azt tudja, h. a trafó, az csak 5,5k volt, már ezért is meg kellett fűznöm, szal a többit a dugipénzemből pótoltam ki!!Szal érted mire gondolok, nem akarom, h. haragudjon rám, majd írd meg, h. mikor jössz, és estefele nem??
Ja hallottam egy nyákkészítési módszerről, ilyen vasalós, tojáspapírra rányomtatod lézerrel a tükörképét, rárakod a megtisztított nyákra, rávasalod, lehúzod a papírt, és bedobod a vaskloridba!!Pöpec nem, csak az a kár, és ezért is nem tok elkészülni, h. nem tudtam ilyen papírt venni, és nem tudtam elkészíteni a nyákot!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bittorrent topik
- Apple MacBook
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest