Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Archttila

veterán

válasz Fisha #86 üzenetére

Most akkor jól értem, hogy meg tudod erősíteni aeg? kolléga észrevételét, hogy a cx-en sokkal jobb a mozgás minden flincflanc nélkül is?

Igen, ezt meg tudom erősíteni. :K illetve ha visszakeresel az OLED topokban akkor láthatod, hogy ezt nálam szakavatottabbak is megerősítették. (azóta még minimum két helyen olvastam bár az is igaz, h ebből az egyik egy felhasználó volt)
    AVFORUM tesztje

Moving to the video processing provided by the α9 Gen3 AI-enhanced processor and we found the motion to be a big improvement on this year's LG CX. There are a few new features introduced with TruMotion, but even with that switched to off, the CX manages to correctly playback 24fps content without any induced judder and with the correct pulldown. Plus image blur only consists of that in the actual viewing material and is not introduced by the TV.

Annyit még hozzátennék, hogy mielőtt megvilágosultam ;] természetesen kipróbáltam a BFI-t is, de számomra csak a low beállítás volt elfogadható SDR-ben, HDR-ben pedig még az sem... Sajnos a többi lehetőség már nagyon hazavágja a fényerőt. Mondjuk Chros azt mondta telefonon, hogy magasabb nitre kalibrálva még érdekes lehet, de a fenti okok miatt már nem hiszem, hogy kipróbálom. :)

junior19

Pont ez a furcsa, hogy korábban nem tudtam megszokni (pl LED amit együtt kalibráltunk) most viszont hozzászokás nélkül is tökéletes, csak ugye én már alapból elvetettem ezt az eshetőséget amikor megjött a CX, így b@asztam megnézni, hát még jó, hogy véletlenül odatévedtem :)
    Szerintem arról lehet szó, hogy még a legminimálisabb interpoláció is annyit hozzátesz a képhez, hogy a tudatalattid látja a hibákat/artifactokat és amikor kilövöd akkor tényleg csak azt csapja az arcodba ami rögzítve lett.

Új hozzászólás Aktív témák