Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Most akkor jól értem, hogy meg tudod erősíteni aeg? kolléga észrevételét, hogy a cx-en sokkal jobb a mozgás minden flincflanc nélkül is?
Igen, ezt meg tudom erősíteni.
illetve ha visszakeresel az OLED topokban akkor láthatod, hogy ezt nálam szakavatottabbak is megerősítették. (azóta még minimum két helyen olvastam bár az is igaz, h ebből az egyik egy felhasználó volt)
AVFORUM tesztjeMoving to the video processing provided by the α9 Gen3 AI-enhanced processor and we found the motion to be a big improvement on this year's LG CX. There are a few new features introduced with TruMotion, but even with that switched to off, the CX manages to correctly playback 24fps content without any induced judder and with the correct pulldown. Plus image blur only consists of that in the actual viewing material and is not introduced by the TV.
Annyit még hozzátennék, hogy mielőtt megvilágosultam
természetesen kipróbáltam a BFI-t is, de számomra csak a low beállítás volt elfogadható SDR-ben, HDR-ben pedig még az sem... Sajnos a többi lehetőség már nagyon hazavágja a fényerőt. Mondjuk Chros azt mondta telefonon, hogy magasabb nitre kalibrálva még érdekes lehet, de a fenti okok miatt már nem hiszem, hogy kipróbálom.
junior19
Pont ez a furcsa, hogy korábban nem tudtam megszokni (pl LED amit együtt kalibráltunk) most viszont hozzászokás nélkül is tökéletes, csak ugye én már alapból elvetettem ezt az eshetőséget amikor megjött a CX, így b@asztam megnézni, hát még jó, hogy véletlenül odatévedtem

Szerintem arról lehet szó, hogy még a legminimálisabb interpoláció is annyit hozzátesz a képhez, hogy a tudatalattid látja a hibákat/artifactokat és amikor kilövöd akkor tényleg csak azt csapja az arcodba ami rögzítve lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Windows 7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Arc Raiders
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
illetve ha visszakeresel az OLED topokban akkor láthatod, hogy ezt nálam szakavatottabbak is megerősítették. (azóta még minimum két helyen olvastam bár az is igaz, h ebből az egyik egy felhasználó volt)
természetesen kipróbáltam a BFI-t is, de számomra csak a low beállítás volt elfogadható SDR-ben, HDR-ben pedig még az sem... Sajnos a többi lehetőség már nagyon hazavágja a fényerőt. Mondjuk Chros azt mondta telefonon, hogy magasabb nitre kalibrálva még érdekes lehet, de a fenti okok miatt már nem hiszem, hogy kipróbálom.