Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
Ezzel megint az a baj, hogy látszólag teljesen azonos az indulása a készüléknek, mintha csak simán bekapcsolnám. Nincs WebOS felirat az induláskor, s kb 5 s után már van kép. Ezt egyébként már csináltam párszor mostanában, mert viharok, zivatarok esetén kihúzom a konnektorból. De a panel csere után is, amikor még a tápról is le volt húzva a csatlakozás, hasonlóan kapcsolt be. A szervizes eleinte nézett is, hogy nem kapcsol be a tévé, ahogy csatlakoztattam, s mikor rákérdezett, akkor mondtam, hogy be kell kapcsolni. S bekapcsolás után ekkor sem volt WebOS felírat, 5 s után volt kép.
Én elhiszem, hogy ez rendbe tesz esetleg dolgokat, csak számomra furcsa az ilyen gyors bekapcsolás. Még a VU+ műholdvevők, amik egyébként kicsit gyorsabbak, azoknál is egy bebootolás 20-25 másodperc. S ez a gyorsabb készülékek közzé tartozik.
Tegnap is kerestem a neten erre a témára, s mindenhol szinte csak a találgatás megy, tippelgetés.
Ha már Jánost szóba hoztad, talán ő mondta azt is, hogy teljes reset kell ilyen kalibrálások előtt, a képmódban található visszaállítás nem elég.
S érdekes, ez is volt már említve, hogy a némítás gomb többszöri megnyomására megjelenik egy rejtett menü, amiben a kép, hang és még valami beállításokat lehet vissza állítani. Bár nem tudom, hogy ez megegyezik-e ez a visszaállítás, a gyári visszaállítással, vagy ez is csak a képmódban találhatóval egyezik, csak minden képmódot visszaállít.
Erre van rejtett menü, amit egyébként is meg lehet csinálni a menüben, az újra indításról még nem talált senki biztosat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85LS03FWUXXN)215CM Q-LED FRAME PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900D) 8K 190 CM NEO -QLED 120Z SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Bontatlan - Logitech A50 X Lightspeed - ÚJ GENERÁCIÓ
- 7" Univerzális Androidos fejegység + beszerelőkeret (4/32GB + LTE)
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest