Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ebben az a vicces, hogy ezt nem is annyira a gyártóknak kéne, mert ők elvben csak beépítik a Dolby chip-et a hardware-be és/vagy a binaryblob/SDK/akármit a software-be (nem tudom pontosan hogy license-eli és szállítja a Dolby a szoft verziót pl. a Sony-nak, de az LG pl. chip-el), előtte/utána pedig csak egy-egy standard-hez igazodnak (H265-öt dekódolnak a lejátszók, vagy arra map-elnek gamutot a kijelzők, amit a chip-nek megadtak, ami utóbbi esetben lényegében csak white balance és gamma)... és mégis sikerül elrontani (mindkét oldalon)...
Persze szerintem is túl van bonyolítva az egész. De valahol érthető, hogy miért (visszafelé kompatibilitás az SDR-al, stb).
Amúgy OLED-re miért érdekel titeket a FEL?
>=1000 nit és 10 bit a kijelzőpanel. Hova fontos a 12 bit?
(Jó, tudom, hogy van ditherelés, de banding is... Az a 10bit is alig 10 bit ditherrel együtt., mire rámennek a képre a kijelzőkorrekciók.)
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Napelem
- Autós topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2G I 8GB I 160GB I DVDRW I 14" HD+ I Cam I Garancia!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest