Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Chros, lenne egy fontos ám nem feltétlenül teljesen témába vágó kérdésem/észrevételem, belefér?
(ha nem akkor töröld nyugodtan)Szóval szeretnék végre pontot tenni a Plex vs OLED CX téma végére. Ugye a CX-böl voltak olyan kedvesek és kihagyták a DTS dekódert, így ezen hangsávok lejátszásakor (most felejtsük el az erősítőket) mindenképpen transzkódolva lesz a DTS hangsáv.
Az első és legfontosabb kérdésem, hogy ha transkódolja a hangsávot, akkor miért dobja át (minden esetben) DoVi-rol HDR-re a képet?
A másik lényeges kérdés, hogy a különböző hangsávok kódolásánál (TrueHD, DTS) miként kell értelmezni a Reason alatt található magyarázatot?
Értelemszerűen nem a szó szerinti fordítás érdekel, hanem a mögötte lévő technikai magyarázat. (A képek alá azt írtam ami szerintem
történik )TrueHD to EAC3

Azért nincsen Direct Play, mert egyik céleszköz (TV, receiver etc.) sem tudja dekódolni a forrás hangsávot.DTS to mp3

Azért nincsen Direct Play, mert Plex-en belűl letiltottam a DTS-t (mivel nem tudja a TV ezért muszáj transkódolni)EAC3 (DirectPlay)

Van Direct Play (nincs transzkódolás)Hozzávalók:
- Raspberry Pi 4 (4GB)
- Arch ARM Linux
- Plex (latest Client/Server)
- Transcoder quality: Make my CPU hurt (tudom túlzásnak tűnik de minden gond nélkül megy a 2100-ra overclockolt PI-n).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Lexus, Toyota topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- További aktív témák...
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(ha nem akkor töröld nyugodtan)
történik )