- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
XDmanus
tag
Nagyon megy a csapatomnak, lassan itt a bajnokság 3/4-e, de még mindig magabiztosan tartjuk a 2. helyet, és loholunk az első után. Igazából elég érdekes lesz a helyzet, ha véletlenül feljutok, mivel nem nagyon számoltam vele szezon előtt, a többiek veszik a jobbnál jobb légiósokat, én meg szinte eddig vagy 2-3 játékosokat vásároltam csak, azokat is aprópénzért, persze azok is csak mind magyarok. El szeretném azt érni, hogy csak magyar játékosokkal és alkalmazottakkal egy stabil 3. osztályú csapatot alakítsak ki, és nagyon ölöm a pénzt a létesítményekbe, ami szerintem a legfontosabb a játékban, úgy tervezem hogy január környékére mindenből meg lesz a 10. szint, ami azért nem kis teljesítmény a IV. ligában.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs