Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Nálam alapból a Built-in DXVA Decoder config az aktív már elég régóta. Nem én állítottam arra, hanem a program. Nem nyúltam hozzá, mert nem tudom melyik a legmegfelelőbb a gépnek, pl a Video renderer: EVR Custom Present alapból (win7 gépen), de régi xp-s gépen az auto selection volt.
Korábban próbáltam átnevezni a configot és frissítés után újra azt kiválasztani, de akkor sem maradtak meg a beállítások. Egy ideje szerencsére a billentyű parancsok maradtak, csak a téma, megjelenítés stb nem. Tudom le lehet menteni, de azt azért nem akartam, mert komolyabb változásnál bekavarhat. Most legutóbb minden maradt (lehet az kavart be), de sajnos törölnöm kellett az egész lejátszót a korábban leírt jelenség miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Milyen program, ami...?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest