Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNPSP
aktív tag
válasz
#90933760 #1319 üzenetére
Köszi az infót. Sajnos még mindig nem érkezett meg, és ma már biztosan nem is fog, pedig az időgarantált csomag mára szólt...
Ráadásul a posta oldala is egész nap haldoklott, most délután egyáltalán nem jött be. Kb. 35-40 alkalomból 4x tudtam ma megnézni, akkor is csak annyit láttam dél körül amikor még bejött, hogy a városban van a csomag ahol feladták... komolyan, jó ez a szolgáltatás, öröm használni és várakozni.
-
törölt tag
Van rá esély, nekem már majdnem jött vissza csomagom, mert a címzett nem volt otthon és értesítőt se kapott hogy menjen be a postára érte.
2x kézbesítenek, de általában nem ugyanazon nap. Ha nem veszed át egyiken se akkor áll a postán 5/10 napig ha nem jelentkeznek érte vissza a feladónak. Mindkét alkalommal kéne értesítőt hagyni. Kéne.
Ha tudod a csomagszámot akkor utána tudsz érdeklődni most hol van, vagy ha azt tudod mikor lett feladva +2 munkanap és már ott kell lennie. -
HUNPSP
aktív tag
válasz
Fecogame #1317 üzenetére
Köszi! Igen, az 5 vagy 10 napos dolgot én is megtaláltam, azt mondja az eladó hogy 5 napos a várakozás, de nem is ez a fontos.
Még nem találtam értesítőt, sejtem nem járt errefelé. Arra van esély, hogy itt járt, de nem hagyott itt semmit? Az eladó azt mondta, hogyha nincs papír róla, akkor érdeklődjek a "helyi postánál".
-
HUNPSP
aktív tag
Üdvözlet!
Lenne nekem egy értékbiztosított és egyben időgarantált csomagom is. Ha nem vagyok itthon akkor amikor kihozzák, akkor a csomagot én aznap személyesen átvehetem, vagy ugyanúgy csak rá másnap mint pl. egy levelet?
Esetleg megpróbálja mégegyszer kihozni aznap?Köszi!
-
func93
senior tag
Feladtak nekem egy vga-t tegnap délelőtt olyan szolgáltatással hogy ma ide érjen. Meddig szállítják ki ezeket a csomagokat?
-
ESP
őstag
Nos akadt egy kis gondom.
Vaterafutarral utanvettel kuldtem egy csomagot es azt jeloltem be hogy szamlara jojjon a penz. Vevo atvette a vga-t, kifizette jelezte is. Penz meg nem jott meg. Utananeztem es mint kiderult azert nem ert ide mert a felado nevenek ugye a bankkartya tulajdonosat kellett volna megadni aki meg nem en vagyok.
Szoval most gondolom fel kellene hivnom a a postat?
-
szimcsi
senior tag
válasz
Fancy-boy #1306 üzenetére
Csak angolul találtam a post.hu-n (Nemzetközi postai forgalomból kizárt tárgyak köre - Great Britain):
3.4 Miscellaneous customs provisions
Consignments not exceeding £15 in value, except for alcoholic or tobacco products, are admitted free of export duty and VAT.
Private gifts of an occasional nature intended for the personal or family use of the addressee are admitted free of duty and VAT up to a value of £36 provided the following quantity limits are not exceeded:
– Alcoholic beverages: 1 litre spirits or 1 litre sparkling/fortified wine plus 2 litres still wine.
– Perfume: 50 grammes perfumed spirit or 0.25 litres toilet water.
– Tobacco products: 50 cigarettes or 25 cigarillos or 10 cigars or 50 grammes tobacco.
A "flat rate" of import duty (10%) is applied to consignments of a value of £140 or less if this rate is favourable to the importer.Köszönöm a hozzászólást!
-
Fancy-boy
addikt
válasz
szimcsi #1303 üzenetére
Miért nem szabad cigarettát, dohány árút és szeszesitalt csomagban Angliába küldeni?
Mert Angliában mint Magyarországon is tiltva van a külföldi dohány termék forgalmazása és eladása.
Angliába cigarettát és dohányterméket csak személyesen lehet behozni és akkor is csak egy bizonyos mennyiséget.
-
szimcsi
senior tag
sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy Angliába mennyi dohányt lehet feladni postán?
Haveromnak küldenék 6db 40 grammos dohányt. Én úgy gondoltam, hogy egy kisebb dobozba tenném.
Habár úgy olvastam, hogy postai úton 50 grammot lehet összesen küldeni.
Ez igaz volna? Mit tanácsoltok?
Köszönöm szépen! -
P-SZ-S
aktív tag
Egy kis hozzáfűzni való az időgarantált csomagokhoz:
Tegnap feladtak nekem start plusszal egy csomagot délutáni kézbesítéssel. Erre ma reggel 11:00-kor került az értesítés a postaládámba. Telephelyet nem is írtak ahol átvehetném, szóval ennyit erről, hiába fizetsz pluszba valamiért, nem kapod meg az ellenszolgáltatást. -
Timocicu
senior tag
Némi kis kiemelés ...
2013-as postai díjszabás
100g-ig: sima 195, elsőbbségi 250, sima ajánlott 445, elsőbbségi ajánlott 500 ft
250g-ig: sima 235, elsőbbségi 315, sima ajánlott 485, elsőbbségi ajánlott 565 ft
500g-ig: sima 425, elsőbbségi 535, sima ajánlott 675 elsőbbségi ajánlott 785 ft
750g-ig: sima 705, elsőbbségi 875, sima ajánlott 955, elsőbbségi ajánlott 1125 ft
2 kg-ig: sima 880, elsőbbségi 1110, sima ajánlott 1130, elsőbbségi ajánlott 1360 Ftcsomag:
standard 1190 Ft,
nem standard 1770 Ft
utánvételes START csomag 2800Ft
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest