- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Grass
aktív tag
Frerollokon nagyon pénzt keresni nem lehet. Nevez 10000 ember aztán randomra all in-t nyomnak. Nem is igazi póker megy ott. Ha valaki tényleg akar játszogatni akkor érdemesebb egy kis összeget erre félre tenni, vagy pl. Party-ra lehet ingyen egy kvízzel $50 szerezni és akkor rögtön pénzes asztalon játszani.
És szerintem gyertek át a másik topicba, ott van élet, többen nézik, többen írnak.
[link]
[Szerkesztve] -
fnatic
tag
Egy ideig pokereztem én is.. Minennapos vendég voltam a Pokertime-on. Freerollal kezdtem, összeszedtem egy kis lóvét, majd mentem a pénzes asztalokhoz. Viszonylag jól is ment, bár nem volt túl nagy bankszámlám, kb 80-90 dollár
Aztán idővel ráuntam, de lehet nyomok megint pár freerollt 
-
Grass
aktív tag
Először is itt a PH!óker topic a Fáradt gőzben. Itt nagyobb az élet.[link]
Ott van az OPHU, ahol töménytelen mennyiségű pókerrel kapcsolatos infot találsz (többek közt terem leírásokat). [link]
1. Én például a party-n nyomom, de érdemes körülnézned melyik terem mit kínál és a számodra legmegfelelőbbe regisztrálni. Vagy akár egyszerre több teremben is lehet accountod.
2. Igen. először pénzt kell feltöltened. A party-n ez minimum $25 ha jól emlékszem.
3. Lásd első pont. Regisztrálsz az oldalra és követed az utasításokat. Minden oldal leírja hogy mi a menete. Általában Moneybookers-ről szoktak átutalni, vagy esetleg közvetlenül dombornyomott bakkártyáról. -
Látam naon tengődik a téma,de azé bepróbálom:
Pokerstars-on hogyan lehet képet berkani?Mert nem igazán aktiv sosem az a menü,ahol ezt meg lehetne tenni...
-
UP
UP
kihalt a totyik...
-
Én is kipróbálnám a netes pokert, már 2 éve játszom haverokkal 10Ft-os alapban a texas holdem-et
de(neten) a pénzes részével kapcsolatban nem minden világos...
Tehát lenne pár kérdésem a profikhoz:
1, Szerintetek, melyik oldalon érdemes regisztrálni??
Én először a sportingbet-et néztem meg, de nem tudom ez lenne, a jó választás.
2, Ahhoz, hogy pénzt tudjak nyerni, nyitnom kell egy számlát, és mondjuk fel kell rá tennem Pl: 100$-t ?
3, Hol érdemes nyitni, ilyen számlát, hogy megy ennek a menete stb..
A sportingbet-en ezt írják:
Számlanyítás
Ha elindította a Paradise Poker programot, a ''New User'' (Új játékos) gombra kattintva kezdheti el a regisztrációt.
A böngészőjében megnyílik a regisztrációs oldal.
Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat és töltse ki a szükséges mezőket. Mindenhol valós adatokat adjon meg, majd válasszon felhasználói nevet és jelszót.
Válasszon befizetési módot és töltse fel a számláját.
Ha nincs még számlám, és nem tudok pénzt feltölteni, ezt később is megtehetem, ha majd lesz erre pénzem??
Aki már végig járta ezt az oldalát, és van rám pár-perce az okítson ki...
Előre is THX!
[Szerkesztve] -
Tv
senior tag
Szevasztok! Én is szeretnék elkezdeni neten pókerezni. Még eléggé kezdő vagyok.Először még nem valós pénzbe jáccanék. Melyik oldalt tudnátok ajánlani? Nem gáz ez hogy meg kell adnia az embernek minden valós adatot magáról? Ha jól értem van olyan mód is (freeroll) hogy nem fizetek be semmit, de nyerhetek valós lóvét?Köszi előre is
-
mizutani
csendes tag
-
mizutani
csendes tag
Sziasztok!
Ha érdekel valakit esetleg $150 ingyen kezdőpénz, az nézzen el erre az oldalra: [link]
Röviden: A PokerStrategy egy pókeroktatásal foglalkozó weboldal. Most olyan ''akciója'' van, hogy aki regisztrál hozzájuk és a PartyPokerre egy megadott Bonus Code-dal, annak egy kvíz kitöltése után adnak $50 kezdőpénzt, melyhez ha lejátszott 5000 raked hand-et, hozzátolnak még $100-at. 5000 raked hand, kb ugyanennyi leosztásnak felel meg. A teljesítésre 90 nap van, de simán meg lehet csinálni 1 hónap alatt is.
Ahhoz hogy a $50-et (és később a plusz $100-at) megkapd, nincs szükség befizetésre. Hazautalni a saját bankszámládra a plusz $100 teljesítése után tudod (de miért tennéd, hiszen akkor már tuti jól tudsz pókerezni, ebből több pénzt is tudsz csinálni ;) ).
Hogy mi ebben az üzlet? A PokerStrategy jutalékot kap minden játékosa után a PartyPokertől, Neked nem kerül semmibe sem a regisztráció, sem a kezdőpénz, sem a játék.
A kezdőpénzen kívül a regisztrációd által hozzájutsz cikkekhez, magyar fórumhoz... Ingyen van, próbáld ki! [link]
Én megcsináltam, igaz nem sikerült a bónusz teljesítése alatt sok profitot elérnem, viszont nem is vesztettem a kezdőpénzből, így most van kb $150-em, most azzal játszogatok. -
vaki
aktív tag
Üdv!
Számlára nem nagyon utalnak vissza közvetlenül. Kártyára tesznek vissza pénzt, illetve netes fizetőhelyekre (itt Mo-n a Moneybookers használatos). Viszont a termek többségében kártyára ill. MB-re is csak akkor kérhetsz ki, ha már fizettél be olyan módon. Kártyánál a dombornyomásos kártya ajánlott, az Electronok nem nyerők. Vigyázz arra, hogy bizonyos bankok a dombornyomott kártyáikkal sem engedik a szerencsejátékos tranzakciókat (biztosan ilyen a K&H és az MKB).
Ha befizetés nélkül szeretnél kivenni, akkor csekken kell, itt nagyobb a kikérési limit (100$ felett általában); 1 hét alatt ideér postán, a beváltásnál adódhatnak problémák, ui. a bankok többsége csak beszedésre veszi át a csekket, ami azt jelenti, hogy 30 napig zárolva lesz a pénzed, csak utána férsz hozzá.
Levonás csak Moneybookersnél van, ott a hazautalás 2,5$.
Adózás: ez eléggé kétélű dolog, mivel jövedelemnek számít, de szerintem élő ember nincs szerény kis hazánkban, aki bevallaná és leadózna utána. Ha nincs ''jóakaród'' aki bejelentene, akkor nagy valószínűséggel nem lesz belőle gondod.... -
Zuluhed
csendes tag
Hello Misu!
A termek nem vonnak le semmit az utalásnál. Mivel általában $-ban utalsz, az átváltásoknál gondolom a bank eladási-vételi átváltásokkal kalkulál. Ha nem közvetlenül VISA-val utalsz, hanem egy virtuális számláról (moneybookers, neteller, stb.), akkor azok lecsípik a hasznukat, de ez az adott cégtől függ.
A jogi helyzet elég kacifántos, a Kártyamagazinban egy elég kimerítő cikket olvashatsz róla. Olyat hallottam már, hogy OTP nem engedte a tranzakciót, de Erste, Rafi tuti engedi. -
fradi81
veterán
hali, vagyok a paradise pokeren. Játszottam egy pénzesbe és kiírta hogy:
Your transfer has been completed.
You have been awarded a transfer bonus of $50.00.
Please check the cashierlobby for details.
mikor kapom meg azt az 50 dollárt?
-
popey37
addikt
Hali pokerosok!!
játékostársakat keresek élő pokerpartyhoz, főként pesten.
esetleg ha valaki játékosokat keres, szivesen mennénk, esetleg szervezhetnénk. / játékzseton van ha kell /
üdv: popey -
misu
senior tag
Hy!
Valaki utalt már vissza lét?
tudod...nyertél, aztán vissza a saját számládra...
Ami érdekel...mennyit vonnak le...oda-vissza...
Illetve m.o. nem b@sztatnak azért mert neten szerencsejátékolsz?
Mi ennek a jogi vonzata?
Törvényesség, Adó, járulék, stb...
Ha hüjeséget
írtam töröljétek, de a válaszoknak örülnék.....akár priviben is...
Szép napot!
Bye! -
zebrafish
tag
én is elkezdtem pénzbe pókerezni
. érdekes hogy a póker valahogy teljesen kimaradt az életemből, 3 hete ismerkedtem meg a szabályokkal és kábé egy hete kezdtem el rendszeresen játszani. Indultam freerollokon, a negyediken összejött egy 8. hely majd haver átadott mág 15 dolcsi pénzt indulásnak. A legkisebb tétes asztaloknál játszok, eléggé hullámzó teljesítménnel. Jelenleg 30 dollárom van. -
Kajesz No. 1
csendes tag
Helló, sziasztok!
Most találtam ezt a topikot, és csak annyit fűznék hozzá, hogy a netes poker jó megoldás a kikapcsolódásra. --> Ezzel arra céloztam, hogy a topik miért is indult el.
Tegnap az i4poker-en (ha valaki ismerné) 2 és fél óra alatt elöszőr nyertem meg egy 50€ összdíjazású freerollos versenyt, ami 13€-t ért nekem. 1000 induló volt. Nagyon jó volt a döntőt végigizgulni szemtől-szemben. Szerintem megérte a sok fáradozás, meg ez a 2.5 óra az életemből. Mindenkinek ajánlom, hogy éljen át minimum egy ilyet.
Azért hogy az ember komolyan oda tegye magát akkor egy külön 12 órás müszakban kell csinálnia éveken át,hogy gyümölcsözö, és megélhetést biztosító legyen ez a ''JÁTÉK''. -
zsulboy
senior tag
Hi all!
Én szoktam esténként játszani,mostanában csak freeroll-on mert elfogyott a keret!
Holnap este lesz egy 5000$-os freeroll a bet365poker-en az első 300 kap pénzt a 6000 nevezőből,ez egész jó!Az első 950$-t kap!

-
.:Richie:.
tag
UP, pokerplayak!! Senki nem nyomja, manapság? Megint fosztotam, szegény haveromon, igaz csak2ezret, de legalább jó volt játszani.

-
tag
Valaki, szokott nyerőgépen is pokerezni? Én a magic card-on vagy a másikon a pub pokeren szoktam, de sose adja a 2db 9est egymás mellé
(az a bonus).
Egyszer adta ki nekem a superbonust, akkor is vmi ruppokért. -
tag
Először is egy UP, mert kiba*zott régen jártam erre.
Hétvégén, összeültünk ismikkel játszani eggyet, 2K-s beugróval, 5fő. Fosztottam eggyet, bár nem nagy pénz, de azért jol esett a képükbe röhögni, miközben bukják a léjüket.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem is tudok, mit írni, mert nincs mire reagálni, szóval zárom soraimat és reménykedem nem veszik el a topic, a nagy rengetegben. Mégegy UPP!! -
sss
őstag
Tegnap egy 9364 indulós freerollon 16. lettem, sajnos csak az első 10 helyezett kap pénzdíjat, de csak vmi minimális összeget, mert ez egy ingyenes torna volt.
-
sagem
addikt
válasz
bandiras2
üzenetére
Hali!
Nem kell hozzá sok tapasztalat, mert csak játékpénzben lehet játszani rajta, így nem kell megadnod semmi személyes adatot, nem veszíthetsz rajta igazi pénzt, s épp ezért nem is nyerhetsz. Viszont annak, aki most ismerkedik csak az online póker világával ideális gyakorlóterep pár party erejéig. Sajnos, épp amiatt, mert nem éles játék megy, elég láma game folyik, azaz mindent megadnak mindennel..ha tényleg gyakorolni akar az ember, akkor az a legjobb, ha beszervez még pár ismerőst, és egy jelszavas asztalnál gyakják egymást..már ha mindenképp az oktogon pókerben gonfolkodunk ugye
-
bandiras2
senior tag
Helló! van valakinek tapasztalata az
oktogonpoker.hu
oldallal? Sógorom próbálkozik vele. -
zsulboy
senior tag
De rég jártam erre!
Tegnap végre megnyertem az első Freeroll versenyem 15$ lett a jutalmam!
Kicsit kihalt a topik kivel mi újság mostanában? -
regent
aktív tag
Hurrá, életem második pénzes Sit&Go-ján harmadik lettem. Nyertem 4.50$-t!

Igaz még mindig minuszos az egyenlegem.
-
regent
aktív tag
Tegnapelöött játszottam, de nem volt vlami jó. 15/30-as (cent) limitesen vesztettem vagy 7 dollárt kb. 3 óra alatt, aztán lejött két 3-as zsebbe, és feljött flopra a harmadik is. Ekkora (arányaiban) potot még nem nyertem. (majdnem 9 dollár, mikor az átlag potok 2-3 körül alakulnak) Négyen tornásztuk fel, az egyik dobta a river után, a másiknak egy!! párja volt (Igaz Àsz, de akkor is), a másiknak két párja. Nem mondom, hogy nagyszerüüen játszottam, elég sérülékeny lap volt, de végre nekem volt szerencsém.
Persze a végére azért csak szolíd minusszal zártam.
Egy kérdés, ti játszatok királymagas flush-t?
ùgy értem bementek-e egy királlyal, és egy gyakorlatilag bármilyen hozzá illöö lappal, abban a reményben, hogy flush-lesz a vége, esetleg beesik egy két pár, netán az alsó lappal egy terc. Ha meg nem jön jó flop, akkor dobjátok.
Eddig nem tettem ilyet, de mostanában olyan sok flush-t látok K,Q, sööt 10 maggassal nyerni, hogy ezeken a téteken, ilyen ellenfelek ellen, kacérkodom a gondolattal. -
adalbert1
veterán
A bónuszaikat én is néztem, főleg a 60%-os rakeback a jó, de ahoz nagyon sokat kellene játszani, és elég nagy limiten. Ahogy írták is az oldalukon, ez tényleg ''for high rollers''.
Tegnap is belefutottam pár hülyébe 10 No limiten. Pl.: flush drawra all int megad river előtt, vagy feljön egy A23 flop és all int ad egy Q5 offal. Vannak ilyenek. Viszont ha magas párom van, és vmi. kis szar flop jön, akkor már nyugodtan nyomhatom a foldot, mert szinte mindig van legalább egy 2 párja vmelyik. északi játékosnak. -
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Nem volt valami összeszedett komment, mondjuk melóból írtam. Még annyival egészíteném ki, hogy Sit'n'Go-kon nagyából verhető a mezőny, és hogy a szoftvernek van egy idegesítő hibája: Ha több asztalon játszol és éppen rebuyolsz az egyiken, vagy egy tournamentre jelentkezel be, addig a többi asztalon nem tudsz semmire se kattintani, amig le nem okézod a tournament jelentkezést, vagy a rebuyt.
-
adalbert1
veterán
Tapasztalatom csak 0.02/0.04-en, 0.05/0.1-en és 0.10/0.20-on van, olyan 8000 leosztás kb.
A szoftverrel semmi különösebb gond nincs, habár van pár furcsa leosztás, pl.: tegnap is volt egy, az enemynél KK, nállam AK, flopra jött az A, itt all-in mentünk (de gondolhatta volna, hogy legalább egy A-m van, vagy 2 párom, vagy szettem, de megadja, ez eddig mondjuk jó is), riverre csak beesett neki a negyedik K a pakliból. Vagy a KK-mal flop után egy másik gyerek all-in, megadom, és riverre beesett neki a sor, vagy pl.: az AA-m all-injét adja egy 55, és flush-e lesz.
De ezek lehet hogy még bőven beleférnek a lehetséges dolgokba.
Van pár nagyon mániákus emelgető, pl volt olyan, hogy a gyerek preflop all-in ment 25-el hogy ellopja a vakokat, egy KK megadja neki, és lejön a 25-nek a kétpár.
Sokszor próbálnak vakokat lopni, sokszor egy second párral v. rosszabbal végigjönnek veled riverig, néha megadják sordrawra is az allint (és lejön nekik)
Főleg a különböző északi népek (finn, svéd, stb.), játszanak így, sok fish van köztük, de pár cápa is van. Magyarok is vannak, ők átlagban jobban játszanak, de van köztük is pár láma, meg vannak talán lengyelek is, akik sokszor teleírják a chatet nem angolul, de bezzeg a magyart blokkolja a chat.
Szóval sokszor levernek szarabb lappal, a normál játékon igazítani kell sokszor elég erősen az asztal függvényében.
A supporttal még nem volt dolgom, max. remélhetőleg leutaláskor lesz.
Tehát nagyon oda kell figyelni, hogy kikkel ülsz egy asztalnál, sokszor próbálnak blöffölni, néha sokkal inkább azt kell nézni hogy ki ellen játszol, mint azt, hogy mid van.
Még jó, hogy lehet note-okat készíteni minden játékosról. -
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
Nem, nem az omahára gondoltam, habár az is nagyon jó, de ott flopra nagyon durvának kell lenned hogy nem javuljanak föléd.
A zárt 5 lapos a 5 card draw, és mind az 5 lapod a kezedben van, nincsennek közös lapok az asztalon. Itthon is sokan játszák, csak nem 52, hanem 32 lapos paklival.
Vannak nagyon érdekes leosztások, és nem csak élőben, hanem online is.
Pl.: az AA-mat múltkor leverte egy 55, úgy hogy riverre szine lett.
De viszont máskor is megadta egy 55 az AA-m ellen, szerencsére ő nem mákolt be semmit. 
-
tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Ja, nekem is az a bajom vele, hogy nagyon sok idő. Sőt rengeteg.
Zárt 5lapos alatt az omahai pokert, érted? Ja, 1x-2x én is játszottam, de azt személy szerint én nem komázom. Amugy, az is nagy játék, csak nagyon oda kell figyelni és akkor nagyon jó is lehet az ember, de mondjuk 2-3óra mulva már az ember nem nagyon képes teljes egészében rákoncentrálódni...
Hát igen... Az élet is produkál néha fura dolgokat.
Én ki lettem volna 
Amugy szerintem se csalnak a szerverek, mert egyrészt kinek állna érdekében, ugyis csak egymás pénzét fosszák, nem a bankét. Nekik meg ígyis-ugyis meg van belőle a pénzük... -
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
Grat. a sit&go-khoz, én is valamelyik nap nyomtam 5-6-ot is, de csak az áruk jött vissza. Az i4pokeren van zárt 5 laposból is Sit&go, az is jó móka.

Freerollon mostanában ritkán játszom, mert a cash game-hez képest túl sok idő elmegy vele,és a nyeremény is elég bizonytalan.
Élőben tényleg sokkal izgalmasabb játszani, csak lasabban pörög a játék.
Valamelyik nap is játszottunk, és voltak nagyon érdekes handek, pl.: kisvakként QQ-t kaptam, a nagyvak pedig AA-t. Kíváncsi vagyok ehez mit szólnak azok, akik azt mondják hogy csalnak a szerverek. -
tag
Nnna, ma így 2hét után kb, felmentem nyomni egy kis sit&go 3-ból 3mat meg is nyertem, mondom akkor jöhet a freeroll, de addigra vhogy megint elfogyott a kedvem és hamar csődöt is mondtam.

Most megint egy kis szünet jön.
Élőben lenne jó, az unhatatlan, de ez... -
Grass
aktív tag
válasz
üzenetére
De ezek mind ilyen regisztrálós szarok, és egy szerveren futnak át. Nincs olyan amit direktbe tudnánk nyomni?
-
dirkam
tag
hali.
ha erdekel valakit van 1 jo kis promo a bonuszvadasz.com-on: [link]
Udv -
Grass
aktív tag
Sziasztok!
Nem tud ajánlani valaki egy póker progit, amit haverral direktbe tudnék nyomni (nem pókroldalon keresztül). -
regent
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Hát, igen, közben rájöttem, hogy a második példám valahol sántít, szerintem nem jól emlékszem, mert ha tényleg ezek lettek volna a lapok, akkor neki színsora kellett volna hogy legyen, de nem az volt. Megnéztem és ez volt a játék:
Nekem lejött egy AD,KC, persze emeltem preflop, a flopra jött 5C,5H,AH amit 6 an néztünk a preflop emelés ellenére (ez még csak-csak), valaki emel erre a flopra, én persze ráeltem, az eredeti emelöö és még egy tartották, 8D a turn.
Emelek, mind a ketten tartják. riverre bevág a 7H, ezzel 3 lap azonos szinüü.
Persze én Bet, rámemel, a másik eldobja, én meg már csak azért is tartom, hátha blöff. (persze gondoltam hogy nem, dehát eddigre már jó nagy volt a pot egy esetleges blöff miatt nem hagyhattam veszni)
ès mi van neki:
6H, 10H
Azaz gyakorlatilag semmije sem volt, már a flopot sem szabadott volna megnéznie, pláne úgy hogy emelt pot volt.
Utánaszámoltam, és való igaz, hogy azután mindig megvolt neki a pot odds a tartásra (már ha flush-re várt, de ugye mi másra várhatott volna), de egyszerüüen nem tudom mit csinálhattam volna másképp. esetleg ha nem emelek rá a flopos emelööre nem lett volna elég a pot oddsa a turn után, de szerintem aki ilyen lapokkal bejön, annak a pot odds max. egy csúnya betegséget jelenthet.
Na mindegy, emiatt nem voltam mérges, mert tudom, hogy a legközelebbi partikban (ha valaha találkozunk) majd nekem áll a zászló ilyen helyzetekben. -
adalbert1
veterán
Hát ez tényleg ilyen, bármelyik két lap nyerhet, és sokszor nagyon idegesítő ha egy callingstation vmi. szarral feléd javul. Ilyenkor csak az a tudat nyugtat, hogy ő máskor is be fog jönni szar lapokkal, és például a Q-s példádnál 3 outja volt turn után amivel megverhet. Ez a 3 out nem fog neki mindig lejönni, és akkor szépen kifizeti majd a JJ-det.
Állítólag magasabb alapokon sokkal reálisabb játék folyik, de oda meg brutál bankroll kellene.
Szar lapokkal meg nem nagyon érdemes játékba avatkozni, mert pl. ha a 28-al flushod lett volna, akkor könnyen lehet kint magasabb is, ami igen kellemetlen tud lenni. Mondjuk néha nagyon nagyokat lehet kaszálni ilyenekkel is, de sajnos sokkal többet is be lehet bukni.
Tegnap én is nyomtam lakótársam gépén az ő loginjával.
, de iszonyat hullámvasút volt megint, egy floppolt sorral sikerül visszamennem úgy, hogy viszonylag kis minuszom legyen. -
regent
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Tudom hogy hiba volt. Akkor is tudnom kellett volna, de úgy voltam vele, hogy ki ha én nem.
Tegnap meg volt egy vacak napom. Szinte semmi nem jött be. A nagy lapjaimat leverték mondjuk 48 flush-el, ami J magas-t adott neki. Vagy Q2o-val bejött és végig megadta az emelésem a semmire, JJ ellen, mígnem riverre beesett neki a Q.
Aztán meg sorozatban nyertem volna ilyen lapokkal mint: 28, 3Jo, 23o. Persze ezekkel meg nem néztem flopot. Mikor 28-am volt a gyööztesnek 57-je volt, és 7 magas flush-el nyert, úgy hogy turn-re hárman maradtak és plafonig emeltek.
Na mindegy, most egy pár napig pihenek. Ilyen a póker. -
adalbert1
veterán
-
adalbert1
veterán
-
Bencus88
nagyúr
Azt szeretném kérdezni, hogy itt fizetni kéne, ha olyan pókert akarnál játszani mint a tv-ben az a texas póker assze szóval 2 lap és a 7 lap közül kell a legjobbat kiválasztani.Olyat szerenék játszani más online játékosokkal persze lyat ahol nem kell semmit sem fizetni köszönöm elörre is.
-
Bencus88
nagyúr
Na felmetem a 888.com-ra most nem volt semmi bibi. ki is próbálom.Ugye itt nem kell fizetni semmit igaz????
-
regent
aktív tag
válasz
üzenetére
Na igen, de leírom a bankrollom történetét. Kezdtem 100 euró feltöltéssel, még csak nem is sejtve, hogy valamikor majd pókerezni fogok. Ruletten nyertem hozzá 30-at. Ekkor kezdtem a pókert. Nyertem-vesztettem, 130 körül volt mikor nekiláttam 1/2 eurós alapon egy limites partinak. na itt buktam legalább 40-et, mire felfogtam, hogy ez a parti nem nekem való.
De a többiek is biztosan szomorúak voltak, mikor kiléptem.
Aztán buktam még egy kicsit, kb 80-on álltam mikor véletlenül odakeveredtem egy no limites asztalhoz.
Tényleg véletlen volt, nem vettem észre, hogy ez másik fajta asztal, csak az elsöö tétnél furcsálltam a csúszkát.
Na itt hirtelen megdupláztam a 10 dollár beülöömet, aztán ugyanezt megcsináltam még 2 nap. Ekkor kezdtem azt hinni, hogy pókerfenomén vagyok, már tervezgettem, hogy mire fogom költeni a rengeteg nyereményt.
(de hülye voltam!) Lett kb 100 euróm (ugye dollár-euró konverzió miatt a dolláros nyeremények nem nyomtak annyit a latban, mint az eurós veszteség).
Aztán véget ért a gyereknap, és gyorsan elbuktam az eddigi nyereményt. 50 egynéhány eurónál (60-valahány $) elhatároztam, hogy szigorúan statisztikát fogok vezetni, egyenlööre csak no limitet játszom, és majd 100 tiszta játékóra után meglátjuk, megy-e ez nekem.
Szóval ezért nem játszom mostanság no limitet. Meg a bankrollom sem elég rá. -
adalbert1
veterán
Szerintem ha most kezdesz online játszani, már az is szép eredmény, hogy nem buktál csak ilyen keveset, általában a legelső felutalását mindenki elbukja.
Én nem szeretem annyira a limites játékokat, ott még hatványozotabban felém javultak mikor játszottam, mert sokkal olcsóbb megnézni egy draw-nak a turn-t vagy a rivert mint no limitben.
Hány fős asztalon játszol? 10 v. 6? -
regent
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Nekem az elsöö három nolimites alkalmam hihetetlenül jól sikerült. Mind a három egymást követöö napon kb. fél óra alatt megdupláztam a beülöömet, aztán ki is léptem.
Már kezdtem azt hinni, hogy póker félisten vagyok
, de aztán kiderült, hogy csak szerencsém volt. 
Most egyenlööre bukóban vagyok, és csak limites pókert játszom, keményen statisztikát vezetve, hogy mikor mennyit játszottam, hányat nyertem, az érdekesebb játékokat el is mentem, és késööbb kielemzem.
Most tartok 7 nap alatt valamivel több mint 7 óránál, és eddig -0,75 dollárnál, úgy, hogy ma nyertem majdnem 5$-t.
De legalább javuló tendenciát mutatok.
-
adalbert1
veterán
Élőben általában 25/50 Ft Nolimitet szoktunk nyomni.
Online eddig 0.02/0.04 € és 0.05/0.1 $ No limit, eddig csak bukó nekem is
, főleg bad beat és az utánna következő tilt miatt, még jó hogy a bankrollom nagyon alacsony volt. 
Órabért nem mértem, de mikor nyertem volt olyan hogy 1 óra alatt 30 dollár is jött kb. 1 óra alatt (már több mint 3 beülővel ültem 0.05/0.1 asztalnál), de miért nem ültem ki? Volt egy gyerek, aki szintén több beülővel ült bent, és le is nullázott, mikor belefutottam egy fullal a 2 lapos pókerébe.
Most meg egy darabig biztos csak élőt fogok tolni, mert tegnap be is döglött az otthoni gépem.
-
regent
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Persze, csak nem akartam felfelé csalni a számokkal véletlenül, ezért inkább lefelé csaltam.
A lényeg így is látszik.
Amúgy egy kérdés: Milyen játékot játszatok inkább (Limit/No limit), és milyen téten?
Es mennyi az átlag órabéretek?
En jelenleg limitest játszom mikrotéten( 15/30 cent, mert még csak nemrég kezdtem a pókert ). Es a legutóbbi 6 óra alatt (amióta statisztikát írok) minuszban vagyok, úgyhogy órabérrööl nem nagyon beszélhetek.
-
adalbert1
veterán
Én mostanában nagyon szopószériában vagyok, egyszerűen mindig fölém javulnak, élő játékban és online is. Élő játékban pl.: turnre nut sorom van, hívok egy nagyon nagyot, a srác megadja két párra, és riverre persze, hogy lejön a 4 outjából vmelyik...
Online meg ilyenekkel szívok: KJ kézben, a flop KJ5, a gyerek J5 két párral all in, amit el is fogadok, riverre persze hogy bejön a 2 outjából az egyik amivel nyerhet...
Asszem most egy ideig inkább az elmaradt vizsgáimmal foglalkozom, utánna jöhet a Party poker.
-
regent
aktív tag
válasz
üzenetére
En is így voltam vele kezdetben, de az igazság az, hogyha már úgyis deposit-olsz egy oldalra, és játszol is (nyilván a nyereményért, nem az élvezetért, azt meghagyom annak akitööl nyerek), akkor nem mindegy, hogy adnak-e bónuszt, és mennyit.
Képzeld el, hogy 100 órát játszol egy hónapban, megy is a játék, kb óránként 1BB megvan, mondjuk 1/2$-os asztalon, ehhez feltöltesz 500$-t kezdetben, kapsz hozzá 50-et bónusznak, de feltétel, hogy XY partit, vagy rake-es partit lejátsz. Mivel úgyis lejátszod, téged ez a bónuszvadász-ellenes korlát nem zavar, de a hónap végén 600$ helyett 650-ed lesz.
Azaz a bónusz adja a nyereményed harmadát. Azért ez elég jó. Megéri nem csak 20$-t befizetni, nehogy sokat veszíts.
Persze ehhez az kell, hogy legalább egálban legyél hosszú távon is. -
zsulboy
senior tag
válasz
üzenetére
Én is így vagyok ezzel mostanában,tegnap nyertem 2€ egy freerollon!

Akit érdekel, 19.15-kor 700€ freeroll indul az i4poker -en,és van még hely! GYERTEK!
[Szerkesztve] -
tag
Ohh, hogy ne lennének. Ezek (szinte), az összes olyan, ahol lehet franko pénzzel, meg lehet külön ''játékpénzzel'' is játszani.
Vagy van olyan amit, nem kell letölteni pl a jójáték.hu-n, de az inkább ilyen gépi poker akarna lenni. Ott lehet szorozgatni, meg ilyenek. De az sz@r.
Ja meg vannak ugyebár a casinos játékok, amiben már minden szart lehet.
pl: roulett, poker gépen vagy géppel, sima félkaru rabló, metg minden ami egy casinoban megtalálható.
De, ha frankon akarsz pokerezni, akkor csak ember ellen érdemes, mert a gép az csak a valószinűség alapján játszik ellened és az unalmas egy idő után mert kifosztod mindig.
Emberek ellen (online), áll legközelebb a pokerhoz, amit ezek a kedves progik tesznek nekünk lehetővé, mint pl: Absolute poker [link], betandwin [link], pokerstars [link], 888.com [link] stb... -
alitak
senior tag
Még régebben volt egy oldal, ahol lehetett játszani gyakorlatilag pénz nélkül, csak a játék kedvéért. Viszont nem tudom, hogy mi volt a címe. Vannak még manapság is olyan site-ok, ahol pénz nélkül lehet játszani?
-
dirkam
tag
válasz
üzenetére
[link] Azokat nezd, ami no deposit. egyebkent fooldalon bal oldalt is van neki kulon 1 box, de tt kis infot is talalsz roluk.
-
dirkam
tag
válasz
üzenetére
asszem nem egyrol beszelunk... amit en mondok az no deposit bonus. amit te bekopiztal az teljesen mas. nezz be a forumra ott le van irva
-
tag
ha te mondod...

''€10-t írnak jóvá, ha szereztünk 100 VIP-et. 1 VIP pontot kapunk, ha volt az adott partiban €0.31 rake (elég csak lapot kapni).
A bónuszt a befizetéstől számítva 30 nap múlva fizetik ki. Befizetéskor használd a ''worldcup'' kódot.''
Egy a sok közül, vagyis be kell fizetni. Én inkább fájdalomdíjnak hívnám, de hívhatjuk BONUSnak is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
dirkam
tag
válasz
üzenetére
semmit sem kell csinalni, eleg ha beregisztralsz. na jo 1-2 helyen be kell irni 1 promo kodot a megfelelo mezobe

-
tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Én mostanában az absolute-on nyomom, amit adalbert kolléga ajánlott nekem.
Jah, a skandinávok... Én nem csipázom, őket. Én nevemben is vegyél majd revansot, vagy csak vansot.
Bonus? Az csak kamu, egy csomo mindent kell csinálni, hogy te ott bonust kapj.
Mindenhol mást. Akkor már inkább befizetek.
[Szerkesztve] -
dirkam
tag
hali
olvasgatom, h legtobben freerollokon jatszotok. a [link] oldalon tobb no deposit bonuszt is talaltok. altalaban ez nem tul sok, de lehet belole szorakozni egy kicsit
-
adalbert1
veterán
Sikerült egy kis revansot venni a sok északi népen az I4pokeren

Az egyik freerollon nyertem 1 eurot, amit sikerült 5-ig kamatoztatni és ezután is folyamatban lesz a dolog.
-
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
Nekem is volt hasonló badbeat-em valamelyik nap, sajnos előfordul...
Szóval az I4pokere-n játszottam az 5 euro ajándékból
, de hogy ott mennyi hülye finn svéd meg dán van...
Na mindegy, középső pozícióból kaptam egy QT-t treffből, feljön a flop 9TT, ebből a kilences treff. Itt check (hátha vki. emberkedni akar, utánna mehet rá a raise), hiba volt. Feljött a treff J, és egy gyerek QK-val beemelt egy nagyot... Hogy neki miért jön be az a rohadt 4 outja amivel felém javulhat?
Utánna még volt 2 outom, hogy felezzünk, és 16 outom, hogy nyerjek, természetesen nekem egyik se jött be, hogy rohadna meg... 
-
Bencus88
nagyúr
válasz
üzenetére
Hali!
Te melyik oldalon játszol? -
regent
aktív tag
válasz
üzenetére
Pedig az elmondottak alapján, lehet hogy te voltál a hunyó. Igaz nem tudjuk mi volt preflop, meg a flopot sem ismerjük (teljesen). De szerintem a K4, fööleg ha offsuit nem tartozik a játszható kategóriába. Persze flop után ebben az esetben igencsak azzá vált.
Aztán meg lehet, hogy volt egy sor, vagy flush draw-ja, és csak value bet-et csinált.
Esetleg volt egy párja A kickerrel és ki akarta blöffölni a hasonló játékosokat.
Nem írtad mi lett a vége, három A és más semmi?
Vagy csak belefutottál. Van ilyen. -
tag
Fujj, de utálom ezeket a szerencsés ******-kat!
K4 nálam feljön a flop, zsííír: 2pár. Erre a másik játékos, emel egy nagyot én csak szerényen megadom.
Mondom, akkor most fosztok egy nagyot.
Feljön 4.lapként egy ász. A gyerek All-int mond, én meg adom. Nyeregben érzem magam, erre 5.nek feljön neki mégegy ász.
Ott szitkozodtam, hogy b@sszná meg a ku*** annyát!
Be is sokaltam, és ott hagytam a pokert arra a napra.
Ilyen kis geciségek, mindig elveszik a kedvem a játéktól.
-
zsulboy
senior tag
Én sem tapasztaltam még vírust,pedig játszok már pár helyen.
Mostanában a poker.com-on. -
Bencus88
nagyúr
válasz
üzenetére
Semmi gond lehet az én virusírtom szar.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
üzenetére
jólvan.Mindenesetre nem véletlenül jelzett.De hanyagoljuk a témát.
-
zsulboy
senior tag
Húúúú jó kis topik ez,nem is gondoltam hogy van ilyen.
Eddig én csak az ulti.hu-n játszottam,de kacérkodom a gondolattal hogy pénzért nyomjam. -
tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Ez hülyeség, szerintem. Nagyobb cégek nem járatnák le magukat ilyen vírusokkal. Másrészt, ha tényleg vírusos lenne, nem hiszem hogy csak a te vírusírtod találná meg, hanem másé is és abból botrány lenne és már mki hallott volna róla. Szóval szerintem ezek nem tartalmaznak vírusokat.
[Szerkesztve] -
regent
aktív tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Te ezt ki is próbáltad? Mármint letöltöttél egy online pókerprogramot (a nevesebbek közül) és leellenöörizted a víruskergetööddel, és találtál vírust? Esetleg valamit tönkretett a gépeden?
Ha igen, gyorsan írd meg melyik volt az, nehogy mi is belefussunk!
Ha viszont csak hallottad valahol, akkor tudatlanul (és tapasztalatlanul) ne mondj ilyeneket.
Amúgy a betandwin (most már bwin)-nek van java alapú, letöltést nem igénylöö változata is. Munkahelyen én azt használom.
Persze, csak ha nem félsz letölteni a java-t. -
Bencus88
nagyúr
Szeretnék neten pókerezni olyasmit mint a tv-ben olyat keresek ami nem fizetős és nem kell hozzá letölteni semmit köszi.
-
brownus
veterán
én az everesten szoktam; [link] néhanapján

-
tag
Na jó ez az absolute poker. Elég sok freeroll van rajta, már nyertem is egy dollárt, egy 16hellyel.
Meg egyszer kiestem a 22. lettem és 18tól fizetett.
Jó lessz ez, csak bele kell rázodnom még.
Aktív témák
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- PC's Bövitőkártyák és Egyéb kiegészitők!
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Aztán idővel ráuntam, de lehet nyomok megint pár freerollt 

Én ki lettem volna