Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
regent
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Nekem az elsöö három nolimites alkalmam hihetetlenül jól sikerült. Mind a három egymást követöö napon kb. fél óra alatt megdupláztam a beülöömet, aztán ki is léptem.
Már kezdtem azt hinni, hogy póker félisten vagyok
, de aztán kiderült, hogy csak szerencsém volt. 
Most egyenlööre bukóban vagyok, és csak limites pókert játszom, keményen statisztikát vezetve, hogy mikor mennyit játszottam, hányat nyertem, az érdekesebb játékokat el is mentem, és késööbb kielemzem.
Most tartok 7 nap alatt valamivel több mint 7 óránál, és eddig -0,75 dollárnál, úgy, hogy ma nyertem majdnem 5$-t.
De legalább javuló tendenciát mutatok.
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Projektor topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de aztán kiderült, hogy csak szerencsém volt.