- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Aktív témák
-
regent
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Hát, igen, közben rájöttem, hogy a második példám valahol sántít, szerintem nem jól emlékszem, mert ha tényleg ezek lettek volna a lapok, akkor neki színsora kellett volna hogy legyen, de nem az volt. Megnéztem és ez volt a játék:
Nekem lejött egy AD,KC, persze emeltem preflop, a flopra jött 5C,5H,AH amit 6 an néztünk a preflop emelés ellenére (ez még csak-csak), valaki emel erre a flopra, én persze ráeltem, az eredeti emelöö és még egy tartották, 8D a turn.
Emelek, mind a ketten tartják. riverre bevág a 7H, ezzel 3 lap azonos szinüü.
Persze én Bet, rámemel, a másik eldobja, én meg már csak azért is tartom, hátha blöff. (persze gondoltam hogy nem, dehát eddigre már jó nagy volt a pot egy esetleges blöff miatt nem hagyhattam veszni)
ès mi van neki:
6H, 10H
Azaz gyakorlatilag semmije sem volt, már a flopot sem szabadott volna megnéznie, pláne úgy hogy emelt pot volt.
Utánaszámoltam, és való igaz, hogy azután mindig megvolt neki a pot odds a tartásra (már ha flush-re várt, de ugye mi másra várhatott volna), de egyszerüüen nem tudom mit csinálhattam volna másképp. esetleg ha nem emelek rá a flopos emelööre nem lett volna elég a pot oddsa a turn után, de szerintem aki ilyen lapokkal bejön, annak a pot odds max. egy csúnya betegséget jelenthet.
Na mindegy, emiatt nem voltam mérges, mert tudom, hogy a legközelebbi partikban (ha valaha találkozunk) majd nekem áll a zászló ilyen helyzetekben.
Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- iOS alkalmazások
- Windows 11
- Képregény topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- KOMPLETT Nintendo Swith Oled Csomag
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Eladó gamer pc 11400f 16gb ddr4 ram
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest