Aktív témák

• regent

aktív tag

válasz adalbert1 #158 üzenetére

Hát, igen, közben rájöttem, hogy a második példám valahol sántít, szerintem nem jól emlékszem, mert ha tényleg ezek lettek volna a lapok, akkor neki színsora kellett volna hogy legyen, de nem az volt. Megnéztem és ez volt a játék:

Nekem lejött egy AD,KC, persze emeltem preflop, a flopra jött 5C,5H,AH amit 6 an néztünk a preflop emelés ellenére (ez még csak-csak), valaki emel erre a flopra, én persze ráeltem, az eredeti emelöö és még egy tartották, 8D a turn.
    Emelek, mind a ketten tartják. riverre bevág a 7H, ezzel 3 lap azonos szinüü.
    Persze én Bet, rámemel, a másik eldobja, én meg már csak azért is tartom, hátha blöff. (persze gondoltam hogy nem, dehát eddigre már jó nagy volt a pot egy esetleges blöff miatt nem hagyhattam veszni)
    ès mi van neki:
    6H, 10H
    Azaz gyakorlatilag semmije sem volt, már a flopot sem szabadott volna megnéznie, pláne úgy hogy emelt pot volt.
    Utánaszámoltam, és való igaz, hogy azután mindig megvolt neki a pot odds a tartásra (már ha flush-re várt, de ugye mi másra várhatott volna), de egyszerüüen nem tudom mit csinálhattam volna másképp. esetleg ha nem emelek rá a flopos emelööre nem lett volna elég a pot oddsa a turn után, de szerintem aki ilyen lapokkal bejön, annak a pot odds max. egy csúnya betegséget jelenthet.

Na mindegy, emiatt nem voltam mérges, mert tudom, hogy a legközelebbi partikban (ha valaha találkozunk) majd nekem áll a zászló ilyen helyzetekben.

Aktív témák