Hirdetés

Aktív témák

• mizutani

csendes tag

Sziasztok!

Ha érdekel valakit esetleg $150 ingyen kezdőpénz, az nézzen el erre az oldalra: [link]

Röviden: A PokerStrategy egy pókeroktatásal foglalkozó weboldal. Most olyan ''akciója'' van, hogy aki regisztrál hozzájuk és a PartyPokerre egy megadott Bonus Code-dal, annak egy kvíz kitöltése után adnak $50 kezdőpénzt, melyhez ha lejátszott 5000 raked hand-et, hozzátolnak még $100-at. 5000 raked hand, kb ugyanennyi leosztásnak felel meg. A teljesítésre 90 nap van, de simán meg lehet csinálni 1 hónap alatt is.

Ahhoz hogy a $50-et (és később a plusz $100-at) megkapd, nincs szükség befizetésre. Hazautalni a saját bankszámládra a plusz $100 teljesítése után tudod (de miért tennéd, hiszen akkor már tuti jól tudsz pókerezni, ebből több pénzt is tudsz csinálni ;) ).

Hogy mi ebben az üzlet? A PokerStrategy jutalékot kap minden játékosa után a PartyPokertől, Neked nem kerül semmibe sem a regisztráció, sem a kezdőpénz, sem a játék.

A kezdőpénzen kívül a regisztrációd által hozzájutsz cikkekhez, magyar fórumhoz... Ingyen van, próbáld ki! [link]

Én megcsináltam, igaz nem sikerült a bónusz teljesítése alatt sok profitot elérnem, viszont nem is vesztettem a kezdőpénzből, így most van kb $150-em, most azzal játszogatok.

Aktív témák