- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Valószínűbb, hogy a fogalmazó készségemmel van a baj. Ezen a terepen kezdő vagyok, nem ismerem a szakszlenget, pedig most jól jönne. Szóval nem tudtam elmagyarázni. Sebaj. Már amúgy is eldöntöttem, megkockáztatom, hogy megyek a magam feje után. A kockázati idő és pénz nem jelentős.
Egy szereléstechnikai tippet viszont had kérjek. Sorkapcsok. Mint kiderült, ez sem olyan egyszerű, mint hittem. Fotó:

Sorkapocsba a vezetéket úgy rögzítik, hogy belecsavarozzák. Különbség viszont, hogy az a sorkapocs már eleve rögzítetten része egy eszköznek (pld a jobboldali apróságok fixen be vannak forrasztva), vagy az eszköznek csak egy aljzat a része (középen a csapsorléc, ami be van forrasztva), és abba dugaszolható sorkapcsokat csatlakoztatnak (bal oldali részlet). A dugaszolós kivitel is létezik nem csak ilyen szélesben, hanem 2 vezetékesben is, de a nagyobb példányokról mellékeltem fotót, mert a jelleg így jobban felismerhető.
Nosza, filozom. Pár fotót felleltem neten szerelési szekrény belsőkről. Dugaszolósra éppen nem sikerült példát találnom, de ez csak eseti véletlen is lehet. Egy átlag szaki kényelmesebbnek tartja a fix modellt? Vagy a dugaszolóst tarthatják igazából kényelmesebbnek? Esetleg a dugaszolós szerelést felesleges körülményeskedésnek tartják?
Mi a szitu ez ügyben?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bundle topik
- Androidos fejegységek
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest