Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Cutter
csendes tag
Üdvözletem ismét a lelkes PLC-seknek!
A PLC pontos típusa: OMRON CQM1H
Szirty, köszi a tanácsokat, így kicsivel közelebb jutottam a megoldáshoz, csak még mindig nem tudnám megvalósítani igazán a dolgot.
A probléma az, hogy kiadták nekem a feladatot, csak a tanár ennyit mondott működtessem a PLC-t, azt nem mondta, hogy miként, neki nem volt ideje elmagyarázni(nem is biztos, hogy lesz ideje), majd jövőhéten talán többet tudok.
Mondták nekem mások, hogy kell egy kommunikációs protokoll, csak még nem vagyok benne annyira, most kezdem megérteni.
Néztem én is a típushoz kapcsolódó linkeket, csak nem tudok még mit kezdeni vele.
A feladat amúgy : - számítógépes optimalizáló program készítése célgép vezérléséhez
- soros vonalon a PLC-be átküldött adatokkal vezérelni a célgépet
- PLC program elkészítése
Előre is köszönöm a segítségeket a továbbiakban is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest