Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli54213
aktív tag
Sziasztok!
Remélem van itt aki jártas Siemens HMI-kben.
Adott egy HMI Comfort 15" panel, TIA Portal 15.1-et, azon belül WinCC 15.1-et használok. Szeretném azt megcsinálni, hogy ha egy adott felhasználó bejelentkezik, a kijelzőn visszanézhető legyen egy listában minden módosítása. Pl. "X felhasználó Y értéket módosította Z időpontban." Vagy switch ki/be kapcsolás esetén "X felhasználó Y kapcsolót kapcsolta át Z időpontban". A bejelentkezéseket, és a feltételhez kötött alarm-okat be tudtam tenni az alarm bufferbe, de nekem itt feltétel nélkül kellene mindent beleíratni. Megoldható ez?
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Adott egy HMI Comfort 15" panel, TIA Portal 15.1-et, azon belül WinCC 15.1-et használok. Szeretném azt megcsinálni, hogy ha egy adott felhasználó bejelentkezik, a kijelzőn visszanézhető legyen egy listában minden módosítása. Pl. "X felhasználó Y értéket módosította Z időpontban." Vagy switch ki/be kapcsolás esetén "X felhasználó Y kapcsolót kapcsolta át Z időpontban". A bejelentkezéseket, és a feltételhez kötött alarm-okat be tudtam tenni az alarm bufferbe, de nekem itt feltétel nélkül kellene mindent beleíratni. Megoldható ez?