Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamtoth91
csendes tag
Hát ezek télleg nem olcsók. Köszi a segítséget de olcsóbban szeretném megúszni. Találtam egy laptopot ami van LPT port és most erre keresem a megoldásokat. Egy programot keresek amejjel tudok vezérelni 8 darab relét. Ennyi nekem pont elég lenne csak nem találok sehol se ilyen programot. A két gép összekötését interneten keresztül hár félig megoldottam. Már csak egy progi kellene amivel billentyűzeten keresztül tudom kapcsolgatni a reléket. Ezek a dolgok amiket írtok túl bonyolultak nekem. Fogalmam simcs hogy hogy kell használni őket és most nem nagyon futja rájuk. Mindenféleképpen LPT porton keresztül szeretném megoldani. Ha nem jön össze akkor halgatok rátok és megpróbálok összehozni egy olyan rencert amit ti mondtatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest