- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Üdv! Egy Siemens S7 315-2DP vezérlőnél belefutottam a Szirty által is említett MMC-problémába. Már az is megnyugtató, hogy találtam róla valamit, mert eddig nem nagyon tudtam, mivel állok szemben. Azt észrevettem, hogy kártya nélkül nincs hibajelenség, de egymás után zsinórban két kártyát is 'elrontottam', mindig a program letöltésekor. Ki lehet küszöbölni ez a jelenséget valahogy? A Siemens oldalán láttam, hogy létezik egy rakás újabb firmware is az említett CPU-hoz (a mi példányunkon még talán a v2.0.0 van, ha a feliratát jól láttam). Érdemes lehet azt frissíteni? A legutolsó fw-hez pl. azt írják, hogy azt csak a jelenleginél frissebb kiinduló verzióra lehet ráfrissíteni, ami azért elég vicces. A kártyákat egyelőre felélesztettem, de ez csak részeredmény.
Onnan indult a dolog, hogy a PLC remote I/O-egységének egyik Ex-es modulja meghibásodott, emiatt kellett belenyúlni a hw-konfigurációba, és az érintett inputokat egy másik modul (amelyen volt még szabad csatorna) címére áthivatkozni a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Samsung kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest