Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hali orosg!
"Jah, soha nem programoztam még, elektrónika iseretem van, bekötni biztos tudum. Meg tudom én ezt tanulni, vagy tud valaki segíteni benn?"
Meg tudod. A PLC programozás alapvető lépése igen egyszerűek.
A gond inkább az, hogy szerintem a CPM1A annyira minimál készülék, hogy abban nincs valós idejű óra. (CPM2-ben már van)."Ja és nincs kábelem se de szerintem meg tudom építeni, ezzel bizto nem lesz probléma csak rajz kell hozzá."
A CPM-nek több kiépítése is létezik. Van olyan, amelyiken van soros port, van amelyiken csak peripheral port van. Ha a tied az utóbbi változat, akkor nem csak egy kábel fog kelleni, hanem egy CIF001 adapter is.
A CX programmer kell hozzá valóban, ha jól tudom a trial verzió megvásárlás nélkül alkalmas a CPM programozására (kvázi ingyenes).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest