- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
KB.Pifu
tag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
Szia!
Én csak elmondom a saját tapasztalatomat.
Én is keresek munkát, és mivel nincs még tapasztalatom ezért nem is nagyon találok magamnak megfelelőt, azért is vagyok itt, hogy ellessem a programozáshoz szükséges infókat.A mi cégünknél senki sem használja a plc programokat, még csak nem is monitorozzuk nemhogy módosítsuk, egy kisebb gép, mondjuk egy 4-10 állomásos összeszerelő automata ( ne gondolj nagy rendszerekre, különálló gépek, saját csomagolóval) esetében a gép kiírja a hibás állomást és szemmel,tapasztalattal*, manuális üzemmóddal keressük a hibát. Felvettek engem mint plc technikust csak éppen soha nem kellett még hozzányúlnom semmihez, szóval ilyen formában nem tudom használni amit tanultam.
Egyedüli ami megnyugtat, hogy mégis van értelme csinálnom és belemerülni az STL-be is, hogy a Xenon (német) gyártótól olyan gépek jöttek amiket stl-ben kellett programozniuk az igazgatójuk utasítására.
Viszont olyan jól meg vannak írva, hogy nem kell senkinek sem online nézni.A tapasztaltak szerintem meg fogják erősíteni a gyanúmat, hogy termelő területen a villamos és plc -s hibák elenyésző mennyiségűek a mechanikus hibákhoz képest.
én már inkább gépésztechnikuson gondolkodom, karbantartásban nagyobb hasznát venném!
vagy én vagyok rossz helyen...* itt a tized mm hézagoló használata a mindennapos, ellentétben a Bit szót még nem halottam senkitől sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Svájci jellegű bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest