Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KB.Pifu
tag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
Szia!
Én csak elmondom a saját tapasztalatomat.
Én is keresek munkát, és mivel nincs még tapasztalatom ezért nem is nagyon találok magamnak megfelelőt, azért is vagyok itt, hogy ellessem a programozáshoz szükséges infókat.A mi cégünknél senki sem használja a plc programokat, még csak nem is monitorozzuk nemhogy módosítsuk, egy kisebb gép, mondjuk egy 4-10 állomásos összeszerelő automata ( ne gondolj nagy rendszerekre, különálló gépek, saját csomagolóval) esetében a gép kiírja a hibás állomást és szemmel,tapasztalattal*, manuális üzemmóddal keressük a hibát. Felvettek engem mint plc technikust csak éppen soha nem kellett még hozzányúlnom semmihez, szóval ilyen formában nem tudom használni amit tanultam.
Egyedüli ami megnyugtat, hogy mégis van értelme csinálnom és belemerülni az STL-be is, hogy a Xenon (német) gyártótól olyan gépek jöttek amiket stl-ben kellett programozniuk az igazgatójuk utasítására.
Viszont olyan jól meg vannak írva, hogy nem kell senkinek sem online nézni.A tapasztaltak szerintem meg fogják erősíteni a gyanúmat, hogy termelő területen a villamos és plc -s hibák elenyésző mennyiségűek a mechanikus hibákhoz képest.
én már inkább gépésztechnikuson gondolkodom, karbantartásban nagyobb hasznát venném!
vagy én vagyok rossz helyen...* itt a tized mm hézagoló használata a mindennapos, ellentétben a Bit szót még nem halottam senkitől sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- BestBuy ruhás topik
- Jogász topik
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest