- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Helló rsf!
"Nekem az a tapasztalatom, hogy ha leszakad egy DP akkor a BF led világít nem az SF majd ha visszaáll a kapcsolat akkor az el is alszik és lesz róla egy bejegyzés a bufferben."
Ha leszakad egy eszköz, akkor az SF LED világít, a BF led pedig villog!
A bufferben nem egy, hanem két bejegyzés lesz. 1. amikor leszakad és egy maikor visszatér! (incoming event, outgoung event, asynchronous error, lásd korábban)
Mindkét LED elalszik a kapcsolat visszaállásakor, feltéve, hogy egyéb hiba nem keletkezett közben. Pontosan ilyen egyéb hiba az, amikor a program hibakezelés híján nem foglalkozik azzal hogy egy eszköz leszakad és írni vagy olvasni akarja a hozzá tartozó, de abban a pillanatban nem elérhető címet! A második hiba az első következményeként jön létre."Szóval az az én problémám, hogy én még nem láttam olyat , hogy világít a piros és a logban több hónapos a legutóbbi hiba. Én eddig úgy tudtam, hogyha világit az SF led akkor egy jelenleg is fennáló hiba van."
Nem. Ez nem is lenne lehetséges már ha logikusan végig gondolod.
Mert hogyan lehetne egy periféria cím elérésének sikertelensége fennálló hiba?
Fut a program megpróbálja pl. írni, nem sikerül, ez egy hiba. Ez nem áll fenn, ez csak egy "pillanatnyi" trigger esemény. Hogy a legközelebbi kísérlet milyen eredménnyel jár, azt előre nem lehet tudni csak amikor újra megpróbálja.
Nyilvánvaló okokból a rendszer nem fogja nyilvántartani az összes címet egyenként, hogy mikor melyiket sikerült legutóbb tévesen írnia vagy olvasnia a programnak, hogy ennek alapján jelezze ki hogy a legutóbbi kísérlet minden egyes címnél sikeres volt-e vagy sem.Egyszerűen bekapcsolja az SF LED-et 3 másopdpercre. Egyes CPU-knál meg a következő restartig. Jelezve ezzel hogy a programban hiba van. Ezzel a hibajelző LED ellátta a feladatát.
Azon vitatkozhatunk estig, hogy melyik jobb. Ha úgy marad vagy az hogy 3 másodpercig világít.Mind a két megoldás logikus érvekkel indokolható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- SSD kibeszélő
- Gitáros topic
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 GPS midnight aluminium használt eladó
- Gamer Gép - MSI B760M, Intel I9 14900K, 24GB DDR5, RX 6900 XT 16GB, 2 TB M.2 SSD, 750W
- GIGABYTE P850GM 850W 80 PLUS Gold Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING Z TRIO Eladó!
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam új akku gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest