Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Felkonf.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
vsversus
csendes tag
Sziasztok!
Csatlakozni szeretnék az előttem szólóhoz, akarom mondani előttem íróhoz

Siemens S7-1200 as PLC-ről szeretnék információkat, anyagokat ismereteket gyűjteni, tapasztalatokról érdeklődni.
( Rendelkezésemre álló eszközök: Siemens S7-1200 SM1214C DC/DC/DC Cpu ; SM1223 DC/DC modul; CSM 1277 Kompakt Switch kártya(Ethernet Switch); KTP600 PN érintőképernyővel; TIA Portal 11 Szoftverrel).
Jómagamról annyit, hogy egy műszaki főiskola munkatársaként nemrég kaptam meg azt a feladatot, hogy derítsem fel, ismerjem meg e típust és keltsek életre hasonló rendszereket. Mivel eddig más területen dolgoztam, ( igaz némi ismereteim vannak a PLC-kről az automatizálási múltamból), mégis nem mondhatom magam profinak a témában és ezt ki is merem mondani.
Így szívesen fogadnék én is segítséget a témában.Talán egy hajszálnyival előrébb járok már az elemek összecsatlakoztatásánál

De azért az alapoktól kezdve minden érdekel
Szívesen fogadnék például egyszerűbb S7 1200 program/projekt példákat amiket tanulmányozhatnék.
Én ezt az anyagot találtam S7 1200 as PLC-kről, és hasznos is volt a számomra, talán másoknak is segít

http://www.sze.hu/~hodossy/PLC/PLC%20II/S7-1200-as%20PLC%20csal%E1d.pdf
Bármilyen anyagot, vagy infót szívesen fogadok. Még az ismerkedésnél tartok, de én is szívesen segítek amiben tudok. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- Robotporszívók
- Cyberpunk 2077
- Philips LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen egeret válasszak?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 Mega Pack - garancia 2027.12.28-ig
- Eladó erős gamer PC
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest