Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZEN1TH
őstag
30-as szériát én már nem vennék, már csak az 5 év gari hiánya miatt sem. Az UT50 is remek széria lett egyes vélemények szerint, ugyanis hozza a rendkívül jó feketét és mozgásmegjelenítést mint a felette lévő készülékek. Komolyabb teszt még nincs róla ugyan, de amúgy is várj a vásárlással az EB-ig a gariakciók miatt. Hamarosan biztos teszteli majd egy komolyabb EU-s oldal, addig is nézd meg valahol élőben. A tesztek és a látottak alapján már el tudod majd dönteni, hogy kell e neked az ST.
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
foppa
tag
Rendes 3D lejátszásához mindenféleképp szükséged lesz egy asztali Blu-ray lejátszóra! Az új Popcorn lejátszók is csk side-by-side mkv videókat játszanak le, az meg nem Blu.Ray 3D!
Amúgy nekem DUNE van, és teljesen meg vagyok vele elégedve, de a Popcornnal sem jársz rosszul! -
kisgyerek85
senior tag
Amit a (#10032) postban írtam lejátszókat azok tudják a blu ray 3d-t! Ez itt mind realtek chipset-es. Azért írtam, hogy nem tudok olyan sigmáról ami tudná a blu ray 3d-t.
jav: akkor lehet az a post kavart be neked? mert konkrétan nem teljesen értettem, hogy miért kéne neked htpc miután leírtam olyan lejátszókat amik tudják.
De ha neked praktikusabb htpc-t építeni akkor tedd azt. Én az egyszerűbb megoldással éltem és nincs a játékosommal semmi bajom.
[ Szerkesztve ]
-
mp54
senior tag
Jó a kérdés, választ inkább majd a tapasztaltabbak adnak (én személy szerint a Netdepo "alá"nem mennék...), DE: nézd pld. a garanciát is: pld. Netdepo: 2 év; Panashop 3 év!!! Ha nem sürgős, várj meg egy 5 éves garancia akciót! Olimpia előtt VALSZEG lesz...
[ Szerkesztve ]
-
t-bali3
senior tag
Azért az nagyon komoly, hogy mennyiért dobálják ezeket a Pana szemüvegeket! 4 db a legjobb esetben is 80 e Ft. Ezek fényében az E550 bomba vétel 270 e Ft-ért 4 db szemüveggel...persze tudom az ST50 valószínűleg veri képminőségben, de ár-érték arányban bomba lehet. Kíváncsian várom róla a teszteket!
-
< CyberBob >
őstag
Ha el akarják adni a plazmákat és itt elsődlegesen a Panasonic-ra gondolok akkor alakítsanak ki olyan környezetet a szinte minden nagy bevásárló központban megtalálható márkaboltokban ahol jól látszik a különbség. Ne egy szétvilágított üveg kalitkában keljen állva demó vagy tv adással kipróbálni a fél milliós tv-ket. Persze amikor tavaly a Pana központi márkaboltban is úgy kellett vadászni, hogy a nagyobb típusokból legyen egy kirakva akkor ne csodálkozzunk, hogy nehéz dönteni.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
BBéci
legenda
5,3 méteres nézési távolsághoz nagyon pici a 2 m széles vászon. Nem a levegőbe beszélek, mivel ugyanakkorát nézek 4,2-ről és alig várom, hogy végre megint 2,4-est kapjak. Nos, ezek fényében, 530 centiről egy 50 colos tévén semmi nem látszik a full HD felbontásból, még SD-hez is túl nagy távolság.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Csabroncka
addikt
Lehet sokan lehordanak, de nekem pontosan az ilyen megoldások miatt tetszik az IKEA megoldása: egyszerűen fogom leakasztom, visszaakasztom ide-oda hajtom ahogy szeretném, persze van súlya a TV-nek, emiatt kellett asszony segítsége amikor bekötöttem, igaz nekem szekrényre van felfogatva.
"in medias res"
-
aldebaran
őstag
Hát elég nagy mkv fogyasztó vagyok, a sorozatokat is úgy nézem, ha lehet. (küső vinyón 150-nél is több film van 1080p-ben... )
Jelenleg egy alcor-om van, amin jöt a mindigtv adása egy beltéri antennával, ez van a samu 40A556 tévémre kötve. Ezt akarom most majd lecserélni, ha sikerül. Sajna az alcor már azzal sem bírkózik meg, ha menüs az mkv, illetve a feliratokat is csak külső srt formátumból támogatja, a kimenete pedig csak 1080i Ezeket át kell forgatnom az mkvmerge-vel, a feliratot meg kiveszem az mkvextract-al, a level@5.0 -st meg átkódolom tipard video converter-el. Jó meló...
Meg azért megnéznék majd pár 3D-s mkv-t is.
Általában vaksötétben nézem a filmeket.
[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
DM-Fan
Topikgazda
Jaaaaa.... így már értem, Te nem arról beszélsz, amiről mi! Az teljesen egyértelmű, hogy a HDMI-ARC-on keresztül megy a többcsatornás jel a TV felől az erősítő felé, ha a TV-be dugod az USB-t, vagy a TV-t kiszolgálod a PC-vel WiFi-n (gyakorlatilag egy és ugyanaz a helyzet, mivel mindkét esetben a TV beépített médialejátszója dolgozik, ami HDMI-ARC-on és optikain is kiküldi az 5.1 jelet). Ez optikai kimeneten is ugyanúgy működik, ez nyilvánvaló, ezt nem is vitatta senki.
A kérdés itt nem ez volt, hanem az, hogy ha HDMI-vel kötsz eszközt közvetlenül a TV-re, mondjuk egy PC-t/médialejátszót, akkor annak hangja a TV optikai kimenetén is DD5.1-ben jelenik-e meg és megy az erősítőre? Mert a Pana TV-knél nem, az biztos, ott bizony sztereó lekeverés van! LG-knél már láttunk olyat, hogy kimegy a DD5.1 ilyen esetben is a TV optikai kimenetén, de Panánál legjobb tudomásom szerint nem létezik ilyen és erre utal a manual is.
Továbbá sokakat megtéveszt, hogy ugyan a TV csak sztereó jelet továbbít az optikain, de az "intelligens" erősítő csinál belőle ál-5.1-et, ami valójában egy sima sztereó jelből mátrixolt valami, aminek köze nincs a térhangzáshoz.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Dorian
félisten
A félreértés elkerülése végett, mert látom, hogy sokaknak nem tiszta:
A sztereó lekeverés a TV-be HDMI-n csatlakoztatott eszköz esetén a TV-ből optikán kivezetett hangra vonatkozik.
Ill. az erősítő csinálhat az optikán bejövő sztereó jelből virtuális sokpontegyet, de az minőségben nem dedikált sokpontegy.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
BBéci
legenda
Így születnek a városi legendák.
DM-Fan elmagyarázta, hogy miért.
(#17738) Zozzy
Aki azt állította, nem értett a témához.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
DM-Fan
Topikgazda
A DLNA-val az a legnagyobb probléma, hogy hektikus és a különböző gyártók és szoftverek különbözőképpen kezelik. Durva furcsaságokba lehet beleszaladni. A FLAC-lejátszás például a legtöbb esetben nem támogatott a DLNA használatával, ugyanakkor bizonyos csillagok együttállásakor mégis megoldható, de - ahogy írod -, ilyenkor meg jön valami másik probléma.
Az integrált lejátszási lehetőségeknek mindig ez a rákfenéje, maga a DLNA. Ha a TV-k tudnának mondjuk NFS- vagy SMB-protokollt, akkor az égvilágon semmi gond nem volna, minden menne csont nélkül a NAS-ról, PC-ről egyaránt. Ekkor már "csak" az volna a probléma, hogy a beépített lejátszók még mindig nem tudnának 24p kadenciát.
Ezer szónak is egy a vége: külső médialejátszó és már meg is oldódott minden probléma egy füst alatt.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
-HajTömeg-
őstag
Így megvan igen.
Ezeket,akkor érdemes kikapcsolni?
Ha jól értem,akkor ez irányított,hogy amint bekapcsoltam az xboxot,automatikusan átkapcsolt rá a tévé,majd kikapcsoláskor automatikusan visszaállt a csatornára,ami előtte ment.
Ugye?
Pedig ezt szerettemKTTech
Jaok,akkor megnyugodtam
Viszont alatt az "energiatakarékos készenlét" és az "automatikus készenlét" menüket nem engedi ki-be kapcsolni,ahogy az útmutató írja.
Csak vonalak vannak a ki-be helyett. "------"
Ezmér?[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
spiky03
veterán
A szemét ribije.
Hát akkor tényleg egy Pana szemcsit kell beszereznem, mert nálam ilyen hatás nem volt azzal a Samsung szemüveggel.
Lehet, még ki kéne próbálni a 3000 huf-osal is, mert arra írták, hogy ott volt kifelé érezhető 3D hatás is, pl a Sammy nagy kalandjánál.
Kölcsön kérném a szemcsid egy próbára, csak az a baj, hogy kicsit messze vagy.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest