Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
foppa
tag
Sziasztok!
Az új Pana plazmákról van már valami érdemleges infó? A marketing a Viera újjászületéséről szól, ezért gondolom, hogy valami komolyabb változtatás jöhet jövőre! Vagy január 9-ig ne nagyon reménykedjek érdemi információkban?
Úgy döntöttem, hogy most már nem cserélem le a G20-at, de már azért jó lenne egy 50-es modell a mostani 42-es helyett! -
foppa
tag
Sziasztok!
Van egy közel 2 éves G20-as plazmám 42 colos méretben és szeretném lecserélni egy 50 colos GT30-ra! Szerintetek megéri most lecserélni vagy várjak még pár hónapot az idei modellekre? Az ST50 tesztjét már olvastam amiben elég jókat írnak róla, csak sajnos az árak eléggé el vannak még szállva ahogy néztem! A GT30-hoz már elég jó áron hozzá lehet jutni ahogy néztem! -
foppa
tag
Az avforums.com mennyire megbízható tesztoldal? Azért érdekelne, mert ott az ST50-est elég jónak hozták ki ami simán "verte" a tavalyi GT30-as modellt is! Megéri várni rá még 1-2 hónapot vagy maradja inkább a tavalyi GT30-nál? Ahogy néztem a GT30 csak a THX móddal jobb az idei ST50-nél!
Azért kíváncsi lennék az ST50 teszt alapján arra, hogy mit fognak nyújtani minőségben a GT50 és a VT50 modellek![ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
-
foppa
tag
Ha jól emlékszem, akkor a GT30 500k fölött nyitott 50-es méretben, és ez esett le őszre olyan 350-370 körüli összegre!
Valószínű, hogy az idei áralakulás is hasonló lesz!
Viszont az ST50 is megfontolandó lett számomra, mert az avforum tesztje szerint brutàl jó lett az is, sok telintetben még a VT30 szintjét is megüti!
Akkor milyen lesz a GT és VT?
Annyira nem sürgős a vásárlás, bár az idei tavaszi-nyári filmeket már szeretném az új Pana tévémen élvezni![ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
Az létezhet, hogy az Angliában 2000 GBP áron kínált 47DT50 LED tévét nálunk csak 340e Ft-ért adják a Panashopnál? Azért érdekes, mert kint a az 50GT50 is pont ugyanennyibe kerül! Ha hasonló lesz az árazása, akkor már rendelem is meg a jövő héten a G20 helyett!
[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
[link]
Ezt a hírt olvastam anno, és itt szerepel a GT modellnél is a touchpad! Persze az is lehet, hogy tévedtek amikor írták a cikket! Igazából én eddig is megvoltam és meg is leszek ezentúl is nélküle. Az avforums.com olal VT50 tesztjénél amúgy sem magasztalta ezt a megoldást!
Már csak az 50GT50 árára leszek kíváncsi! Remélem, hogy 450k-nál nem lesz magasabb a nyitó ára.[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
Szerintetek várható, hogy a tavalyi 50VT30 ára 400k alá essen?
Esetleg megéri azt ezt megvenni az idei GT50 helyett?[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
Azért még kíváncsi lennék a Samsung E8000-es plazmájára is! Szerintetek fogja hozni az idei GT szintjét? Ahogy nézem jól telepakolták technikai újdonságokkal, bár ezeknek a képminőséghez elég kevés köze lesz.
Budapesten hol találok Samsung márkaboltot ahol megtekinthetőek az idei modellek?[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
Sziasztok!
A következő 2 lejátszó közül melyiket ajánlanátok nekem egy 50ST50 plazmához(ha majd meglesz természetesen):
Pioneer BDP-140
Panasonic DMP-BDT110EG? Vagy mást max 50e-ig?
Nagyjából egy árban van a 2, és nem igazán szeretnék ennél drágábbat! Kinézetre a Pio jobban tetszik, így ha nincs köztük lényegi különbség, akkor inkább ezt venném.[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
válasz MJordan #7758 üzenetére
Most már egyre inkább hajlok az ST50 felé! Az Avforums.com tesztjét olvasva lépminőségben nem lesz jelentős különbség a GT és az ST között! Ez tényleg lehetséges lenne?
A 2 magos proci számít egyébként a képminőségnél? Mert ha csak a multitasking és hasonló extrák miatt kell, akkor megleszek nélküle![ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
Június előtt nem terveztem tévét venni, szóval a várakozással nem lesz túl nagy probléma! A VT ára nekem már egy kicsit nagy falat lenne, maximum GT lehet még esetleg belőle Bár eddig úgy tűnik, hogy az a plusz 100e nem a képminőségben fog kijönni. Persze az is igaz, hogy csak a tesztekre nem szabad hagyatkozni!
[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
Ha jól emlékszem, akkor az ST tesztben True Cinema beállítást használtak. A Panasonic meg csinálhatna már valamit az árakkal kapcsolatban! Már majdnem 2 hete náluk vannak az idei modellek, de még ma sem tudtak mondani semmit sem a boltban! Azért remélem, higy az ST50 ára az olimpiáig leesik olyan 300e körüli szintre.
-
foppa
tag
válasz slick-adam #7962 üzenetére
A tesztekből nekem is ez jön le, de ezt én kicsit azért kétkedve fogadom. Mondjuk jó lenne, ha így lenne, mert akkor nagyon jól járok majd az 50ST50-nel, és remélhetőleg az 5 év garival!
[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
Sziasztok!
Egy 1 éves 46g30- ért mennyit lehet kérni 5 éves garancia nélkül? Egy kollégám megy külföldre és elad pár cuccot otthonról.Érdekelt engem is, de most már inkább egy 50ST50-re gyúrok. Gondolom a GT ugyanekkora méretben már nem érné meg azt a plusz 100e-t amivel többe kerűl! Vagy igen?
A tesztek igazából nem győztek meg engem erről.[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
Olyan június vége körülre terveztem a vásárlást hátha addigra befut egy 5 éves akció az új modellekre pont úgy, mint tavaly. Ez az YCbCr 4:4:4- funkció mennyit számít? Ahogy néztem a THX és a kalibrálás mellett ez az a funkció amivel többet tud a GT50!
Ahogy itt és máshol is olvastam még a Blu-ray lemezeken is YCbCr 4:2:2-ben vannak a filmek és a tesztek sem mutatták ki ennek az előnyét!
a Hdtvtest oldalt olvasna az ST50-est is sikerült beállítani referencia szintre a szürke skála és a színek tekintetében egyaránt! -
foppa
tag
válasz makjani #8510 üzenetére
Én is hasonló dilemmában vagyok. Most már egyre inkább hajlok az ST50 felé, már csak a 100e Ft árkülőnbség miatt is. Ez szerintem nem kevés, és a tesztek alapján biztos nem éri meg. Sajnos látni még egyiket sem láttam, így csak a tesztek alapján tudok véleményt mondani! Egyébként meg azt vedd meg, amelyiknek jobban bejön a képe, bár nem árt azért megnézni a kiállított modellek képbeállításait is! Az eldigitalizált hatáson egyébként mit értesz?
[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
-
foppa
tag
válasz makjani #8527 üzenetére
Nem kell elnézést kérned, mivel nem írtál semmi rosszat! Egyébként meg igazid volt, mert még tényleg nem láttam egymás mellett a kettőt. De legalább arra rájöttem, hogy filmnézésre nincs jobb vétel a plazmánál! Mondjuk itt ezt nem kell nagyon bizonygatnom.
Ha az EB kezdetéig akaraz tévét venni, akkor mindenképp az ST50-et javaslom! A GT50 ára talán karácsonyra esik le az általad várt árszintre. Én már döntöttem, és ST50-et fogok venni olyan június elején![ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
válasz makjani #8530 üzenetére
Egyébként ha van IOS vagy Android eszközöd, akkor az 50-es szériából még sokkal többet us ki lehet hozni. Én továbbra is azt mondom, hogy azt a 100e-et költsd hasznosabb dolgokra! Nem akarok beleszólni, mert a te pénzedről van szó és arra költöd, amire akarod!
[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
Ha nem lenne jobb az idei széria képminőségben, akkor nyilván én is a tavalyit venném. Ha csak az "extrák" érdekelnének, akkor Samsung LED-et vennék hangvezérléssel és a további "hasznos" tulajdonságával!A Panasonic Smart dolgával csak az a bajom, hogy Európában nem elérhető az NHL Gamecenter alkalmazás, és sajnos PC-ről nézve valamiért szaggat nekem a kép!
[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
Legalább duplán bűnhődik az, aki a hasonló dolgok és a külső alapján választ magának tévét! Aztán meg csodálkozik másnál a képminőség miatt, mint ahogy már itt is írta nemrég ezt valaki. Azért a kinézet is fontos, de most már azért erre is gondolnak a Panasonicnál szerencsére!
[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
válasz Daveyjones #8981 üzenetére
Szerintem emiatt nem kell izgulnod! A legtöbb moziban úgy is vissza lesz alakítva hagyományosra, és így fog kijönni Blu-ray lemezen is! Ha meg nem fog bejönni, akkor pont az lesz a sorsa, mint az a módszer, amit a Közellenségeknél használtak!
Annyit azért mindenki elismert, hogy a 3D hatás az sokkal jobb lett így.[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
Én abból indulok ki amit az IMAX mozival csináltak! Azzal az indokkal cserélték le a vetítő gépet digitálisra, hogy így majd sokkal olcsóbb lesz, és emiatt mennyivel megnő majd a filmkínálat. Innen sorolhatnám a filmeket, amiket nálunk nem igazán adtak le IMAX formátumban.
Csak reménykedni tudok, hogy a Sötét lovag lesz IMAX-ben és halehet, akkor eredeti nyelven is!! Az eredeti nyelvre nem látok sok esélyt. Max leadjál a MOM Parkban pont úgy, ahogy mostanában szokták!
Mondjuk az is igaz, hogy nem egy nagy beruházás(10e USD), így van rá esély, hogy valahol megoldják. Ennél a filmnél szinte biztos, hogy már meg is térül![ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
válasz Csabroncka #8995 üzenetére
És ez sajnos a mozikra is igaz!
-
foppa
tag
válasz Mezga Aladár #9001 üzenetére
Annyit megjegyeznék, hogy Aliens 2 film nem létezik, csak simán Aliens! Az első rész címe meg Alien volt! Ráadásul az új szinkron szó szerinti fordítása az eredeti szövegnek! Persze a nyald ki a szemfenekem az sokkal viccesebb, ezt elismerem!
-
foppa
tag
válasz Mezga Aladár #9005 üzenetére
Nekem igazából nem is a szöveggel van a gondom hanem azzal, hogy olyan a legtöbb szinkronnál csak simán felolvassák a szöveget kb 0 beleéléssel! Szóval sima rutinmunka lett az egész! Az új Aliens szinkronban ez sokkal jobban zavar, mint a szöveg!
Ha egy filmet a moziban megnézek eredeti nyelven, akkor azt magyarul nem tudom végignézni, mert ég és föld a kettő! A sötét lovagból például 10 percet sem tudtam szinkronnal nézni. Ezért szeretném, ha az új rész is eredetiben menne le nálunk és csak a Blu-ray kiadásra csinálnák meg csak a szinkront! Bár ehhez már nem fűzök olyan sok reményt.[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
válasz nightking #9023 üzenetére
Sokkal szebb a képe? Ezek szerint te láttad már egymás mellett mindkettőt? Vagy lecseréltél egy G30-at egy ST50-re? Én most szeretnék venni egy plazmát, és az ST50 és GT50 között szeretnék választani! Egyébként úgy is az ár fog dönteni, mert a tesztek alapján a képminőségben ugyanazt hozza mindkettő!
[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
válasz nightshadow #9185 üzenetére
Érdekes, hogy ebben a tesztben is méltatják az ST50-et! Ezt fel is hozza a VT50 ellen, és a cikk összefoglalójában is megemlíti! Ezek szerint tényleg nem akkora a különbség az idei modellek között, mint ami tavaly volt!
Most már szinte biztos, hogy az 50ST50-et fogom megvenni, bár előbb tartok egy kis "terepszemlét".[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
válasz dgyuri0123 #9339 üzenetére
Sziasztok!
Egy PS3-nak milyen minőségű a Blu-Ray lejátszója egy Pioneer BDP-140 vagy egy Panasonic bmp-bdt110/220-hoz képest? Az a baj, hogy a PS3-at már alig használom, és érdekelne, hogy egy asztali lejátszóval jobban járnék-e?[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
Egy makacsabb Ghost kiszedésére mit javasolsz! Most vettem észre amint jobban megnéztem, higy a sport1/Digisport logója ott figyel a jobb felső sarokban! 1-2 napja zoomolva nézek szinte mindent! Meg leszedtem egy Pixelprotector nevű DVD-t is, amin van 3 féle képtusztító megoldás:
"hangyás" megoldás
full fehér képernyő
szivárványos kép!
Már nagyjából utánaolvastam itt a fórumon, de azérr kíváncsi vagyok a véleményedre is. -
foppa
tag
Én nem mondtam, hogy nem jobb a VT50, csak a tesztjében írták azt több oldalon is, hogy házon belül van ellenfele az ST50 személyében!
A GT50 tekintetében meg majd segít DM-Fan!
A professzionális kalibráláyi lehetőségen kívül még THX mód sincs benne, valamint gyengébb a Smart funkciók terén is![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest