Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz ANOka #116472 üzenetére
Feljebb van leírva, azért volt többek között 1:1 árazva, mert amerikában ezen nincs rajta az áfa, itt meg rajta van. Eddig amíg gyengébb volt a dollár, ez volt a különbség kb a két pénznem között, most viszont hogy nagyjából egy árban vannak az eurós áron jobban látszik, hogy azon rajta van az áfa is.
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz ANOka #116491 üzenetére
Tudok róla, nyilván nálunk a legmagasabb, de ez min változtat? A dollárhoz képest ettől még indokolja miért nem marad 1:1 továbbra is, ha az amerikai 500 dollárra számolsz egy 20 százalék áfát, az még mindig kevesebb jelen árfolyamon amúgy mint 550 euró.
[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz ANOka #116491 üzenetére
Nem egységes, viszont az MSRP egységes. Így ahol euro a hivatalos fizetőeszköz, ott eddig is a hivatalos ár bruttó 499 volt, függetlenül attól, hogy mennyi és milyen egyéb adó terhelte. Így ugyanannyiba került a vásárlónak a német 19%, az olasz 22% és a francia 20% áfával is.
-
-
LÁZ
addikt
válasz ANOka #123657 üzenetére
"Don't forget you are able to stack your PS Plus membership, so even if you're an active subscriber, you can still take advantage of these offers"
elvileg igen, remélhetőleg ez így is marad, mert eddig ugye aktív előfizuval nem lehetett akciósat venni
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Skynet258
veterán
-
KaitouP
nagyúr
válasz ANOka #126235 üzenetére
Ha valaki ezzel méregeti a micsodáját, ott akkor valójában nincs is mit méregetni.
Ez a wrap-up összesítő viszont jó dolog. Statisztika, érdekes, magadnak. Én a Spotify-nál is szeretem az éves összesítőt, meg a saját Top 100-as leghallgatottabb dalaim listámat.Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Gaben360
senior tag
-
undercover
őstag
-
undercover
őstag
válasz ANOka #127417 üzenetére
Jó helyre lősz, csak kitartónak kell lenni Vagy nézz meg 1-2 videót a youtubeon és utána menni fog ez.
Peat76: Én végigjátszottam az NFS-t. Ha egy arcade autós játék kell amiben benne van egy kicsit a régi underground hangulat akkor ez a te játékod. Meg kell küzdeni úgymond az új kocsikért és a beszélgetések a kerekterek között elég poénosak szoktak lenni. Szerintem ezen a vonalon tényleg nem lett rossz, ámbár az is igaz, hogy lehetett volna még jobb is.
floatr: Nekem is szagatott jobban az Elden Ring a játék elején, de utána megszűnt fura módon Bár lehet az segített, hogy újraraktam? Nem tudom, de az elmúlt órákban nem volt zavaró fps dropom.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
-
-=Jam=-
őstag
válasz ANOka #129294 üzenetére
Pár dolog van félrefordítva, de nem kell azért ezt ennyire túllihegni, mint itt egyesek teszik. Főleg nem ilyen dolgokba belekötni, hogy bárd vagy fejsze, TP vagy XP. Ezeket úgyis érti mindenki, az a lényeg, hogy a párbeszédek jók, és megértse a story-t, aki nem olyan penge angolból. Ezért kihagyni egy ilyen játékot, hát Te tudod...
-
válasz ANOka #130347 üzenetére
Akkor nagy vonalakban össze foglalom mi az amiben ez más.
Első körben ami feltűnik az az aszimmetrikus elrendezés, ez vagy bejön vagy nem, de igazából meg lehet szokni ezt is. Nincs mikrofon, nincs hangszóró. Aztán 6db programozható gomb, 4 a hátoldalon ahol ugye csak 2 van az Edge-en és 2 a ravaszok mellett. A ravaszokat itt is lehet rövid klikkesre állítani, de itt csak 2 fokozat van nem 3.
A motorháztető alatt, sokkal nagyobb az akku. Viszont nincs sem haptic feedback, sem adaptive triggers. A mikrokapcsolóknak sokkal határozottabb a visszajelzése. Ez egy competitive FPS játékosokat célzó kontroller, az ott teljesen felesleges és zavaró funkciók ki vannak hagyva belőle.
Az Edge-en egyedül a 2 funkció gomb az ami igazán jól tudna ezen is mutatni.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
KaitouP
nagyúr
válasz ANOka #131017 üzenetére
A 11. résszel nyugodtan kezdhetsz, ez a legutóbbi fő game, ezen kívül spin-off jellegű cuccok vannak - de Idave a DQ szaki itt, a szériából ő jobban ki tud okosítani, én jobban húzok az FF, Persona (és egyéb Atlus title-ök), meg egyebek felé.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz ANOka #134866 üzenetére
Ha mindenképpen kell a Valhalla, akkor az alapjáték. Ez is bőven tartogat játékidőt.
Nekem nagyon tetszett a játék, de a harmadik kiegészítő végére teljesen kiégtem tőle. Roppant módon egyforma a három kiegészítő...amit talán úgy lehet áthidalni, ha nem rögtön egymásutánban játszod ki, hanem pár hónap szünetet tartasz köztük. -
nagyúr
válasz ANOka #134889 üzenetére
Az ilyen kihívásokkal egyik játékban sem szoktam foglalkozni, meghagyom az achi/platina vadászoknak. A csúcsfegyverek egyébként is csak akkor igazán erősek, ha fejleszted őket, de ahhoz meg annyi spéci összetevő kell, hogy sose lesz meg. Most NG+-ban próbálom majd fejleszteni őket még.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz ANOka #134894 üzenetére
Vannak, de azok nem feltétlen jobbak, inkább csak másban erősek, mint az egyébként megszerezhető legendás fegyverek. Elemi állapothatásban pl. a normál módon megszerezhető Sun Scourge jobb statokkal bír a Hunter Bow kategóriában, mint az Aréna medálokért megvehető Death-Seeker' Shadow - játékstílus kérdése, melyik áll jobban kézre. És miután megvetted az Arénában még ezeket is fejleszteni kell, mert alapból nem is túl erősek (az említett íj alapból 5% crit chancet és 10% shocked enemy damage-t ad, ami kb. semmi), a fejlesztés nehézségeit meg az előbb ecseteltem.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
kzoli420
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest