- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfy33
senior tag
válasz
FollowTheORI #58396 üzenetére
Köszi a tippet. Az lesz nézek vmit. Leszedem az automata újra fizetést, aztán majd meglátjuk.
-
Iparmágnás
tag
válasz
Hachiko95 #58386 üzenetére
Azért nem vagyok biztos benne, hogy venti vagy sem, mert amikor az oldallapokat "nyomorgattam" persze vigyázva, akkor volt, hogy eltűnt a cicergés. Ehhez elég nagy erő kellett, és nem marad úgy. Még meg akarom nézni lapok nélkül is, elrejtem a TV mögé a fali konzolra, hátha nem fűtik egymást és tompít a cicergésen. 17 lapátos venti van az enyémben.
-
Hachiko95
aktív tag
válasz
Kendek #58395 üzenetére
Azt láttam, hogy vannak ott vájatok, de nem vettem észre, hogy a saját fekete színű anyagával vannak kitöltve. A képemen egyik fel van töltve teljesen és az egyik jobb oldali vájat felében van plusz anyag. A hátoldalán a motort körülvéve is vannak ilyen kis vájatok, nem tudom, hogy azok erre vannak-e.
Úgy látszik próbálják ezeket egyensúlyozni, csak így sem teljesen jók. Delta ventiből is láttam olyat, aminek a közepén olyan vörös anyag volt. NMB-n még nem láttam plusz súlyt. -
válasz
Wolfy33 #58373 üzenetére
Húsvét körül úgy rémlik szokott akció lenni, szóval majd akkor vegyél.
Ha más nem "offline" szerintem lesz amit be tudsz aktiválni, akkor is ha van már előfizud és akkor is, ha már lejárt.
Volt időszak amikor énis így tudtam csak hosszabítani olcsón, mert a store szarik az élő előfizusokra.
Azóta már mindig előre tervezek és nem várom meg az utolsó pillanatot, mint te.
Akkor kell venni amikor akciós, jó előre betárazni.Egyébként igen, nem a leg ügyfélbarátabb dolog, de a Sony megteheti, mert akkor is veszi a sok "függő" amikor drága.
Talán azért előbb utóbb erős lesz a szolgáltatás oldalon is a verseny, és lesznek jobb gesztusok/változások ilyen téren is. Talán... -
válasz
Hachiko95 #58386 üzenetére
Amúgy ha megnézed ezt és ezt a képet a Nidec-ről, akkor nem csak a belső vájatokban lehet vöröses ragasztó szerű anyag, hanem a külső keret is úgy van kialakítva, hogy kiegyensúlyozás okán feltölthető. A képeken az egyiknél kettő vájat van feltöltve, a másikon pedig csak egy.
De ettől függetlenül elég jól megrezegtetik a burkolatot. Nálam is van baja, ha ráteszem a kezem a konzolra, akkor érezni. -
Wesder
titán
válasz
marquuard #58388 üzenetére
A Smart Delivery nem a mentések kezelését jelenti elsősorban.szimplàn annyit tud, hogy ha van egy jàték, ami crossgen, akkor letöltésnél nem neked kell kivàlasztani hogy most a prevgen, vagy a mostani jatékot szedje le, hanem a gépből amin elkezded a letöltést màr tudja melyik kell.
-
zsolt_71
csendes tag
válasz
Wesder #58387 üzenetére
Nekem a lemezes nem is tetszik , meg többségében nincs is szükségem lemezesre , mert inkább digitális játékokat használok. Harmadrészt digital jutott csak
Lenne már most lehetőségem cserére pótolva a különbözet összegét , és ha néha napján lemezt használnék akkor jó lehet a lemezes. De formailag nekem nem jön be illetve a különbözetből simán tudok venni egy jó külső BR lejátszót amivel a szép digiatal forma is megmarad és akár lemezesként is használhatom. Csak az a kérdés ez igaz -e?
-
marquuard
veterán
Sony Smart Delivery
-
Hachiko95
aktív tag
válasz
Iparmágnás #58378 üzenetére
Távolról engem annyira nem zavart a venti hangja, inkább csak kiváncsi voltam, hogy lehet-e rajta alakítani
. Kipróbáltam gumi gyűrűvel és szilikon alátéttel, a szilikon alátét [kép] jobbnak tűnik. Egyszerűen puhább és jobban nyeli el a rezgéseket, illetve vékonyabb ezért nem emeli ki. Alapvetően a ventinek nincs hangja kivéve a helyéről, viszont érződik a fém keretét megfogva, hogy finoman rezeg és ezeket a rezgéseket továbbítja a ps5 házának, ami felerősíti. Nincsennek jól kiegyensúlyozva ezek a ventilátorok, az enyémen [kép] nincs olyan vöröses ragasztó szerű [link] , de hallottam olyat is amin volt, annak is pontosan ugyanilyen a hangja.
Az is fontos, hogy vannak meghúzva a csavarok, csak annyira szabad meghúzni, hogy éppen hozzáérjen a fém rácshoz a csavar feje.
Végül 4 db szilikon alátétet raktam a venti alá és 4 db-ot a venti és a rács közé.
Neked melyik fajta ventilátor van benne?Arra lennék kiváncsi, hogy hűtés szempontjából melyik a leghatékonyabb, mert a Nidec (B) elég masszívnak tűnik. Azt néztem, hogy a lapátjai is hosszabbak, jobban kiérnek a fém keret széléhez [link] . Az NMB-nek (C) pedig ugyan a belsejéig érnek a lapátjai, de a középrész nagyobb ezért rövidebbek a lapátok, illetve az sem olyan nagy átmérőre, mint a Nidec (B) [link].
Érdekesség még, hogy két felé van osztva a ventilátor, a Delta (A) és a Nidec (B) lapátjai ugyanúgy néznek ki előről és hátulról, az NMB-nek (C) viszont hátul a lapátjai nem érnek be a középrészhez [link].A szoftveres szabályzásuk is elég kezdetleges, a megjelenés körül volt róla szó, hogy több hőmérséklet szenzor el van helyezve, hogy kifinomultan tudják szabályozni, ehhez képest gyakorlatilag 2 fokozat van. Lehetséges, hogy ez majd a ssd bővíthetőség aktiválásával fog jönni. Az igazi az lenne, ha mindhárom ventilátor fajta külön vezérlést kapna, de ez nyilván nem fog megvalósulni.
Coil Whine-nal alapvetően sok mindent nem lehet csinálni, esetleg egy szoftver frissítéssel alakíthatnak valamit rajta. Olyan laptopról tudok, aminek jött BIOS frissítés a CW "kijavítására", csak ott nem a tápegység adta ki a hangot.
-
zsolt_71
csendes tag
válasz
HagaNRG #58383 üzenetére
Szia,
Nincs sehol. Többségében az előrendeléseknek nem igazán volt értelme. Alza , Euronics stb... Amikor kaptak készletet nem az előrendelőket szolgálták ki , hanem pár perc erejéig elérhető volt webshopban és ha szerencséd volt kosárba tetted. A konzolvilág és azt hiszem a notebook.hu aki foglalkozott ténylegesen az előrendelésekkel. A Konzolvilág elég jól is halad a lemezesek terén. Kb. 2 hete nem volt egyébként sehol új készlet. Előtte voltak pár száz darabos készletek , aki kapja marja alapon Telekomnál , Euronics, Edigital , MediaMarkt is.
-
zsolt_71
csendes tag
https://www.youtube.com/watch?v=TXRoWqVikJw
Valaki próbálta már ezt digital-on? Lehetséges külső blu ray olvasóval "lemezessé varázsolni" a digital verziót?
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Tisztelettel érdeklődnék, hogy mik a tapasztalatok a PS5 raktárkészleteket illetően?
A megjelenés napján rendeltem be egyszerre 3 különböző helyről vegyesen digital és lemezes verziót, de azóta sem kaptam még sehonnan, semmilyen visszaigazolást.
(ebből 2 külföldi webshop volt)
November végén még a januári beérkezések is mesebelinek tűntek, erre lassan április. Létezhet, hogy azóta sincs sehol új konzol? -
válasz
Iparmágnás #58381 üzenetére
Nem kell feltétlenül lehúzni a ventit (ahhoz már fel kell sérteni a ragasztást), egy rövid időre le tudod fogni is, hogy ne pöröghessen. De amúgy a vnetilátor az maximum ilyen búgó, rezonáló és süvítő hangot tud kelteni. A ciripeléshez semmi köze, az már Coil Whine.
-
Iparmágnás
tag
Köszönöm nitro, és keldor ezzel tisztában vagyok. Még azt akarom megnézni, hogy a ventit kihúzom, és rövid ideig indítok egy játékot. Így ki lehetne zárni mi okozza a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- NBA és kosárlabda topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Dell notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest