Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
-
parandroid
félisten
válasz allnickused #230018 üzenetére
Bármi, ami nem tp-link. Nézz körül, merre lehet esetleg a környéken FritzBoxot szerezni.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Zsolty20
senior tag
válasz allnickused #230018 üzenetére
Asus rt-ac65p :)
-
ldave
félisten
válasz allnickused #252657 üzenetére
Nyugodtan hagyhatod bekapcsolva, a Pro támogatás nélküli játékok esetében érvényes csak és a legtöbbjükön segít is valamennyit.
A Slime draws near! Command?
-
saelin
veterán
válasz allnickused #252907 üzenetére
Az ilyen. Én már próbáltam minden effektet kikapcsolni és a felbontást krumplira levenni, de semmi eredménye, mert nem a gpu limites, a processzor gyenge hozzá.
Ezt majd csak a Ps5 fogja megoldani.
Psn letöltési sebesség:
Nem lassítja a Sony a letöltéseket a járványhelyzet miatt?[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Wesder
félisten
válasz allnickused #259858 üzenetére
Úgy hogy az Xbox nem úgy futtatja a jàtékokat, jint egy OC, hiàba sok az àtfedés, és közös a fejlesztői környezet.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nemorino
tag
válasz allnickused #267899 üzenetére
Nem hiszem, én 4 éve játszom a játékot és csak legendákat hallottam arról, hogy induláskor volt egyedül lehetőség a pc-s account importálására. Nem tudom milyen szinten voltál a játékban, illetve mikor hagytad abba, de ha évekkel ezelőtt játszottál utoljára max. a champion szinted miatt lenne érdemes áthozni. Ha megírod a psn id-t, meghívlak a magyar guildbe.
"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon
-
marinea2
addikt
válasz allnickused #274216 üzenetére
Az uj accon befogom, koszi a tippet!
Egyebkent az ilyne uzenetek 80-90% FIFA meccsek utan kaptam. Pl. legutolso eset: Svajci kollega vereseg utan megirta hogy mi Magyarorszagon csak teheneket es disznokat nevelunk es napi 2 euro a fizetesunk. Na most erre valaszoltam neki egy olyat... Amire a tiltast is kaptam.. Es igen tudom, egy esetert nem jar tiltas, de ez a 3. vagy 4. ilyen volt a 3,5 ev alatt.
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
mazsiii92
aktív tag
válasz allnickused #276562 üzenetére
Szia!
Esetleg ide kiírnád vagy privátban elküldenéd nekem a pécsi, megbízható szervizesnek az oldalát, elérhetőségét?
Karácsonykor vettem a PS4 Pro-mat használtan, picit hangos, de ahogy olvastam ez normális a PS4-eknél, viszont lehet elvinném, mert nem tudom az előző tulaj mikor takaríttatta ki utoljára.
Köszi!
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
H.lacika
tag
válasz allnickused #276562 üzenetére
Bezárt szerintem is, Pécsen Game Tech és PlayIt store-t találtam, még egyiknél se voltam, kontrollert is kell javítani.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz allnickused #276565 üzenetére
Köszönöm neked és H.lacika neked is!
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
törölt tag
válasz allnickused #278362 üzenetére
+1, Slimem 2016 óta így használom, napi szinten dugdosom be-ki a jacket, több féle fejhallgatót is, én sem vettem észre problémát. Amikor mégis volt, mindig a füles vagy fejes volt a hibás.
-
dokee78
félisten
válasz allnickused #279059 üzenetére
Van PS Előfizetésem,de már meg oldódott!
-
RangerFox
veterán
válasz allnickused #279110 üzenetére
Kikerült.
-
válasz allnickused #279561 üzenetére
Azért a Martens egy minőség még most is. Én inkább arra reagáltam, hogy a fejhallgató eltörik. Hát biztos van olyan helyzet, amikor igen. Nekem is van egy 13-14 éves Razer Carcharias PC-hez, de pár kopáson kívül nincs semmi baja. Mai napig használom. Pedig az is inkább belépő szintű füles, nem csúcskategória.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
MODERÁTOR
válasz allnickused #281791 üzenetére
Persze, hogy lesz, hiszen gyakorlatilag nincs is olyan időszak, hogy ne lenne akciózás.
-
F-ECT$
titán
válasz allnickused #281793 üzenetére
Mindig van nagy (rendes) akció is. De sajnos a tendencia az, hogy az újabb játékokra csak később jön el ez.
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4 Kontroller
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest