- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
marilllyo #215042 üzenetére
Tudom, hogy teljesen más az ízlésünk. De hol itt a baj?! Nem értelek meg, de nem is zavar, nem az én dolgom.
Én ha valamit szidok, akkor sose az illetőt akarom degradálni aki játszik vele. Én onnan indulok ki, hogy "Én miért nem...", vagy "Szerintem miért nem jó.." Aztán leírom, és lehet vele egyetérteni, vagy egyet nem érteni. Biztos előfordult velem is az évek alatt, és hiba is volt, de egy embert messzemenően azzal nem lehet jellemezni, hogy mivel játszik. Én már csak ilyen elitista sznobköcsög vagyok
, hogy mindig az egyedi, új dolgokat keresem a játékokba, és a kommersz cuccokat kerülöm. Ez van.
Ui.: Mondjuk elég nagyot is változott velem a világ miután átjöttem konzolosdizni. Addig azért kicsit máshogy értékeltem a játékokat. Csak a Quake, Dota 2, CS, WoW számított. Mert ott kell megmutatni, hogy ki a tökös.. Hát most már nem így van..
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kerékpársportok
- Projektor topic
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps4 Játékok Gyűjteményből
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ELADÓ nintendo switch OLED konzolok és kiegészítők
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest