- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A`rpi
addikt
válasz
AXisBOLD #105166 üzenetére
"Sziasztok,
Tudnátok segíteni, hogy ezek között mi a különbség? Melyikhez kell/ajánlott a PS plus?
KILLZONE™ SHADOW FALL
KILLZONE™ SHADOW FALL and Season Pass Bundle
KILLZONE™ SHADOW FALL Intercept Online Co-op Mode (Standalone)"Én az alapkiadást ajánlom. (KILLZONE™ SHADOW FALL)
Ebben benne van a sztori, a multi, és a co-op is.
Szerintem ez nem éri meg a felárat.
(KILLZONE™ SHADOW FALL and Season Pass Bundle)Az összes "igazi" tartalmat ingyenessé tették.
(Multis pályák, és a Co-Op rész-t.)Ebben nincs benne a sztori és a multi sem.
KILLZONE™ SHADOW FALL Intercept Online Co-op Mode (Standalone)Csak önmagában a coop, ennek külön trófea listája van, minijátéknak számít.
Ennek a megvételét nem javasolnám, mert ez gyakorlatilag semmi tartalommal nem bír, ebből csak azért készült Standalone változat hogy a trófeavadászok örüljenek.
Ez teljes mértékben ugyan olyan mint a The Last of Us: Left Behind Standalone DLC-jének esete.
Amit először opcionálisan az alapjátékhoz lehetett megvásárolni, azt később kiadták olyan önálló DLC-két is ami az alapjáték nélkül is játszható.
Ha szeretnél neten is játszani vele, abban az esetben kell hozzá Plus előfizetés. Multi, és a Co-Op részéhez is kell.
Ami külön érdekessége a játéknak, van benne offline botzone ez a multit "emulálja".
Segítségével a multit ki lehet tapasztalni először csak botokkal, ami külön jóság, az összes feloldható ketyerét itt megszerezheted, én az összes multis trófeát itt szereztem meg néhány kivétellel.
(Trófeavadászoknak érdekes lehet ez, megjegyzem nagyon időigényes a platinája ennek a játéknak.)
Nehéznek nem nehéz a botzone miatt, aki szereti a kihívásokat az multiban is megcsinálhat mindent, de úgy kb fél év is kell hozzá kb napi 6 / 8 óra játékkal, nem vicc! Kicsit elgurult a gyógyszer mikor a trófeákat találták ki, a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- eBay
- Raspberry Pi
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Futás, futópályák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- PS5 Original Disc Driveval
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest