Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Na, Doom betaban kimaxoltam mindent, felnyomtam a karaktert az elérhető legmagasabb, 15-ös szintre. Jó lesz ez, szerintem egyébként se nem Quake, se nem Unreal Tournament, inkább a kettő ötvözete. A tempó Unreal-os, az elemek meg Quake-esek (pl. van quad-damage is). Jó ötlet benne a demon possession, amikor x időnként megjelenik a pályán egy rúna, amelyet a legelső odérő felvesz és átváltozik egy revenant-tá (a teljes verzióban majd meg lehet választani respawn előtt, hogy milyen démon legyen az átváltozás tárgya, a betaban most csak a revenant van), aztán lehet vérengzeni a csapat részeként tovább, csak immár démonként, kraftos health point-tal és durva sebzési potenciállal.
El lehet vele szórakozni, bár a szintugrás nagyon gyors, volt, hogy egy meccs alatt kétszer léptem szintet. Továbbra is azt mondom, hogy ennek a Doom-nak is a single campaign lesz az erőssége, de azért a multiban is lehet potenciál. Remélem a fejlődési rendszer egy kicsit kiegyensúlyozottabb lesz és ha marad is az ilyen gyors előmenetel, akkor lesz legalább 150 szint, mint a BF4-ben (bár ott a sok szint ellenére is baromi lassú az előmenetel). Jó lesz ez, na. Grafikailag, sebesség szempontjából rendben van, bár néha mintha éreztem volna némi vertical-sync issue-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek