Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tarragona
csendes tag
Bocsánat, hogy beleszólok, de ez már vicc, amit itt van
A frissen debütáló konzolok, sosem fognak az éppen aktuális felső kategóriás pc grafikai szintját megütni DE! és itt alényeg.
Amennyibe kerül mindig az aktuális konzol(most ugye br. 120 körül lesz a ps4) , pc-t nem hozol ki annyiból, mint amire képesz lesz a ps4!
És éppen ez a lényeg! Akinek mindig mindenből a csúcs kell, és megteheti, az építgessen pc-t, én is ezt tettem 7 éven keresztül, de mióta családom van, ha meg-is tehetném sem teszem, hogy éves szinten kb. 300 ezer forintot költsek az egyik hobbimra!
A ps4-et már előrendeltem, véleményem szerint jobban megéri ebbe fektetetni, mint a Xbox leendő új "csodájába". -
tarragona
csendes tag
Sziasztok!
tudom, rengeteg bolt van, de Timelyiket tudjátok nyugodt szívvel ajánlanu, ahol majd meg tudom venni ezt a masinát, és a késöbbekben egy esetleges garanciális problémák nem lesznek? Azért egy ekkora beruházást szeretnék körültekintően megtenni majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt Bolti Garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- Új PS5 Fortnite Limited DualSense Controller 2 év Sony garanciával
- Xbox one X konzol 1Tb
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest