Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Worker
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem szabad PS account-ot "eladni", viszont én mégis ilyesmiben forgatom a fejem... Pár hónapja megváltam a PS4emtől, és tuti hogy a közeljövőben nem fogok újra PS-t venni, 120% h nem akarnám még 1x használni ezt a PS profilt, ha valaha vennék is új konzolt, új profillal indulnék neki.
Hogy lehetne mégis egy kis pénzt kicsikarni a profilom eladásából (elsősorban egy évnyi PS PLUS előfizuhoz adott ingyenjátékok vannak rajta), odaadnám vkinek... 4ezerért vagy vmi.Remélem nem hozok a fejemre ezzel közutálatot, tényleg csak egy kis pénzt akarnék csinálni ebből, de tudom hogy ez az eladási mechanizmus megbízhatatlannak van titulálva és "tiltott", hiába mondhatom hogy "én aztán sose kérem vissza az account-ot" (pedig tényleg nem tenném
).Vagy felejtsem ezt el, és tudjak rá h valaha volt egy PS profilom aminek már semmi "haszna"?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).
Kendek