- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
kovsol #269604 üzenetére
Ez így azért lesz nehéz, mert én inkább a "réteg" tömegjátékokat szeretem. Vagy a "programozós" logikaiakat, amik nincsenek ps-re. Réteg tömegjátéknak mondanám pl. az Ori-t, a Hollow Knight-ot, a Nier Automa-t, souls típusú játékokat.
Az utóbbi pár évben amik annyira nincsenek szem előtt de jók voltak: supraland, messenger.Újabb AAA címek közül elég nehezen találok olyat, ami tetszik. A 18-as God of War például kifejezetten tetszett, mert ott szerintem sikerült egy szinttel feljebb emelni az "alap" játékokat. A hellblade nem tudom mennyire számít újnak. Azt mint játék unalmasnak találtam, viszont az nem volt hosszú, így arra is azt mondanám, hogy egy kifejezetten jó program.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szemüveges topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Sweet.tv - internetes TV
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest