- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemorino
tag
válasz
penge111 #267771 üzenetére
Én a Kingdom Come Deliverance-szel vagyok most így. Novemberben kezdtem el, de eléggé szokni kell a játék küldetési rendszerét. Ha nem ugrasz azonnal, az npc-k elkezdik a küldetést, akár sikertelen is lehet. Emiatt rohanok a főküldetésekkel, nem tudom mivel lehet várni, mivel nem, így mellékküldetést nem is csináltam, szintekkel vagyok alatta az ajánlottnak, pedig most kellene rajtaütni a haramiákon, ami a leírások szerint a játék legnehezebb harci kihívása. De nem is tudok harcolni, nem tudok íjjal lőni, nem mertem elmenni gyakorolni. Szeretem a történelmet és a valósághű játékokat, de itt egy picit átestek a ló túloldalára a készítők, szerintem a második végigjátszás fogja az igazi élményt adni.
A RDR2-t én is megvettem, pedig nem szeretem a westernt, egyszerűen kíváncsi vagyok a történetre. Régóta vágyok egy olyan játékra, ami a sztorijával annyira beszippant mint a Witcher 3 öt éve. Egyelőre nem mertem belekezdeni, még pókerezni sem tudok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szemüveges topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- AM 5 lapok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest