Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rigormortiis

veterán

Néhány szó a Man of Medanról mielőtt valaki megvenné:

-A játék piszok rövid. Nekem kb 3 óra volt úgy, hogy a legjobb befejezést értem el. Persze párszor végig lehet még játszani, ha az ember platinázni akarja, de nincs benne annyi. Max egy coop végigjátszást érne meg még a dolog, ha valaki már megvette...

-A sztori annyi, amennyit az első 5 percben sejtünk. Ha képben vagyunk a történelemmel, akkor már az elején tudjuk, mi a szitu (valóban létezett egy Ourang Medan nevű hajó, ami 2. világháborús hallucinogén gázt szállított sutyiban, és aminek a legénysége rejtélyes körülmények között életét vesztette). Habár a játék többször utal rá, higy több van a látottak mögött, ne legyen kétségünk: nincs. Ez ennyi.

-A karakterek közül senki sem különösebben szimpatikus, igazából tizenkettő-egytucat mindegyik.

-A játék nem kifejezetten szép, de legalább szarul fut, az irányítás pedig katasztrófa.

-Egyedül a setting, a hajó, ami tetszik, de így, hogy ilyen hamar vége lett...ez tényleg csak egy interaktív film, annak viszont szar.

-A legnagyobb pozitívuma, hogy van benne két szám, amit eddig nem ismertem, de ugrottak is a kedvencek közé.

Ez az egész olyan, mint egy nagyobb dlc. Nem csapnivalóan szar, egyszerűen tíz jobb horrorjátékot tudok csípőből mondani ebben a generációban, ami jobban megszolgálja az árát.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés