- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz mcwolf79 #218 üzenetére
Abszolút egyetértek! Szerintem egyértelmű, hogy simán el lehet boldogulni egy jó PC-vel kevés vesződtséggel is. Amíg a PC volt a fő játékplatformom, semmilyen komolyabb problémával nem szembesültem, nem kellett állandóan gépészkedni. A maximum hajhászása persze nyilván áldozattal is jár (anyagival és szellemivel is), de szerintem nem is feltétlen éri meg azért a minimális többletért.
Tegnap amúgy belenéztem a Tomb Raider multijába is PS3-on és hát, nem estem hanyatt. Maga a játék single kampánya meglepően jól néz ki és jól is fut (az átlag PS3 multiplatform címekhez képest), de a multi valami katasztrófa, szerintem jó, ha 20 FPS van, de szeritnem sokszor még annyi sem és nem hálózatfüggő a dolog. Mindezt 720p felbontás mellett. Single alatt is megfigyelhető volt néha a nagy terek és sok objektum miatt, de ott közel sem volt ilyen látványos.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Külpolitika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Vételi áraink: PS5 120e / PS5 Slim 140e / PS5 Pro 255e Ft
- PS4 1TB 2 joy, játékokkal
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest