- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Nekem nincs olyan nagy bajom a fogásával... a Sixaxis/DS3-nál az volt a gondom (az anyagminőség és a méret mellett) hogy a két stick túl közel volt egymáshoz, itt már pont optimális, jól nyúltak hozzá a mérnökök.
Mondjuk nekem 8 év félig-meddig PS3-azás után (X360 volt elsődleges 6 évig, utána szinte csak PC-n játszottam, közbe néha meg PS-en) ugyanúgy fura a szimmetriája, de erre csak át kell szoknom... valószínűleg könnyebb lesz ha csak egy konzol lesz a háztartásban (egy ideig legalábbis).
(#20394) krx21: Eddig nem arról volt szó hogy kell? A megoldások annyira nem érdekelnek, legyen tökéletes 'szt kész... 120k-s konzolnál nem akarok mindenféle custom kupakokkal szórakozni (még úgy se hogy szerettem anno a KontrolFreek-emet).
(#20388) szgergely: Hasonlót várok én is, illetve normális DoF-ot és a ciklus végéig mindenhol minimum 900p-s felbontást.
Ha ezek nem lesznek meg, akkor semmi értelme se volt a generációváltásnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest