- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi srácok a tippeket,
Átnyálaztam a doksit a Gariról, biztosításról .
Ott csak annyit írnak h beázás,törésre is érvényes kivéve a betöréses,lopásra nem.
Még nem intéztem soha ilyen nemű gariztatást így a tippjeitekből kiindulva biztos ami biztos a kisfiamat ki fogom hagyni a történetből.
Eddig a viharral/huzattal kicsapódó ablak sztori lenne a legjobb amit holnapra kicsapódó erkélyajtóra változtatok
De nagyon elgondolkodtam a porszívózás közbeni baleseten is....
Ez egy 2017 es 55" os modell ezt már nem is lehet kapni ott.l am.
(Remélem h minden jól alakul és kicserélik egy újabb szériára vagy ebből láttam ott egy utolsó kiállított darabot szombaton 65" ban olcsóbban amiért én ezt vettem ,szóval arra is megtenné....Még egyszer nagyon köszönök nektek minden nemü helpet

Jelenleg 46" on full hd-n nyomom tovább holnapig (vagy ameddig a huza-vona tart) .....

Úr isten h az ember hogy meg tudja szokni a jót és csak ilyenkor tűnik fel mikor nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5460
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek