Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiszNóÓl
senior tag
-
Årpi
őstag
válasz Jack Oneill #21732 üzenetére
Elég a játékot, igen.
A Test Serverre kb. a rendes kliens frissítése előtt egy héttel érkeznek meg a frissítések, aki késztetést érez az ott kipróbálhatja már az újdonságokat. Az Experimental Server-t általában csak valami nagy és kezdetleges frissítések tesztelésénél nyitják meg. (Pl. új pálya)
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Årpi
őstag
válasz Jack Oneill #21737 üzenetére
Őszintén? Lassan 2000 óra játékidőnél tartok,(leginkább FPP-only nézetben) nagyon kevés egyértelműen csaló ellenféllel találkoztam. Mondjuk nem is nézem vissza minden egyes bugos replayem és bugos deathcam-em... Vannak olyanok, akik állítólag napi szinten találkoznak csalókkal, amit én hatalmas túlzásnak érzek...
[ Szerkesztve ]
-
Årpi
őstag
válasz Jack Oneill #21740 üzenetére
(#21739) Dictator^:
TPP helyzethez nem tudok hozzászólni, azt elhagytam amint bejött az FPP, mindenesetre durva, hogy ekkora különbségek lehetnek a két nézet között cheater szinten.
(#21740) Jack Oneill:
Jelenleg elég sok anti-cheat védi a PUBG-t (Xenuine,EAC,Battleye meg még pár kisebb "csoda"), de sajnos még nem találták meg az igazi védelmet ezek szerint.
-
jozefgucci1
addikt
válasz Jack Oneill #21734 üzenetére
Szevasz !
Gyere fel a PH-s Discord szeróra és ott biztosan találsz társakat. Az utóbbi időben elég sokan vagyunk , volt olyan amikor 10 csapat is ment egyszerre. Nyugi 32 évesen nem gáz belevágni ,elég sokan vannak itt 30 felett .
Csalós témához. Mi szinte csak FPP-ben játszunk ,de Aim-os csalóval nagyon ritkán találkoztunk csak . ami jellemző az az , hogy egy nagyobb házcsoportot túrunk át és pont oda kezdenek berepülni a gránátok Persze tudom néha bugos a hang is ,de jó fülesekkel játszunk és ha mi nem figyelünk fel egy másik csapatra akkor ők , hogy jönnek egyből ahhoz az egy házhoz ?
A desynket sem sikerült megcsinálni nekik , mert még mindig domb mögött kapom a hitet vagy éppen ajtó mögött . Aztán az is vicces mikor egyszerre lövünk és én meghalok a másik pedig alig sebződik , pedig tutira eltaláltam . Ezek így egyben elég idegesítőek tudnak lenni .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
meszike91
senior tag
válasz Jack Oneill #21756 üzenetére
Szerintem aki "komolyabban" tolja az belső nézeten játszik. Nekem az jött le hogy a külső nézet a kezdők és az ázsiaiak körében népszerű.
du, du hast, du hast mich
-
jozefgucci1
addikt
válasz Jack Oneill #21758 üzenetére
Only FPP és nálam az egér 1600DPI ,de a játékban le van húzva .Alső órákban érdemes forgalmas helyekre ugrani és így gyakorolni a lövést. Tudom gyorsan meg fogsz halni ,de így hamar belejössz és nem lesz idegen később a harc .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
szbalogh
addikt
Mit szólna, amit az enéym. "Na gyere szívem játsszál!"
Nick: HE_Storm
-
BaLee
addikt
Nekem 36 éves fejjel tetszett meg a játék.
Nem korfüggő.
Ha újra kezdhetném sokkal többet ugarnék népszerűbb területekre, akkor talán nem kellett volna 200+órát várni az első csirkére.
-
meszike91
senior tag
válasz Jack Oneill #21771 üzenetére
Nem tudom mit csinál, de nálam bekapcsolva 60-nál megállt az fps. Szóval hamar kikapcsoltam. Szerintem a sharpent és a motion blurt érdemes bekapcsolni, vagy legalább kipróbálni.
du, du hast, du hast mich
-
agressor12
senior tag
válasz Jack Oneill #21771 üzenetére
Csak egy egyszerű V-sync beállítás.
-
mindfreak
őstag
válasz Jack Oneill #21777 üzenetére
Nekem sehogy nem sikerül értelmes grafikai beállítást összehozni. Élsimitással homályos a kép - még ultrán is, anélkül meg túl pixeles. Talán a legtöbbet a 'screen scale' segít 125%-on, viszont ott meg komoly fps drop van.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #21780 üzenetére
Kicsit modositottam a dolgon. Elsimitast levettem. Igy jobb lett a jatszhatosag. Meg jo, hogy vannak olyan beallitasok, amiket leveve nem ront a kepminosegen, de cserebe jobban fut a jatek. Ugy lattam a textura az egyik legfontosabb, az nekem meg highon se tetszik annyira, csak ultran.
Na jonnek a sikerelmenyek, mar van 7 killem. Bele fofok en ebbe jonni. Hetvegen mar barati tarsasaggal is kiprobalom. -
anubis6
aktív tag
válasz Jack Oneill #21788 üzenetére
View distance is felesleges ultrán, csak távolabb is kirajzolódik a növényzet, így több a zavaró tényező, a karaktereket így is, úgy is kirakja neked 1000 méterig
Texturát meg vedd le low-ra, ebben a játékban sokkal többet számít, hogy sok az fps-ed, minthogy csili-vili legyen
Sharpen nem árt, és a post process-t is leveheted mediumra, ha nem ront az éleken sokat nálad[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
Tibee86
nagyúr
válasz Jack Oneill #21788 üzenetére
Ez a fajta játék nem a szépségről szól. Nézz meg akár twich-en pár komolyabb játékost, akik erőmű mellett is very low grafikán játszanak, nem véletlenül.
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz Jack Oneill #21791 üzenetére
Igazad van aki HC gamer az tolja úgy ,de anno mikor béta változatban ( még most is az ) megmutatták nekem , megkérdeztem , hogy ez Cod2 modern köntösben ? Nekem nem lesz több killem így kifullozva és mivel squadban játszom csak valaki csak kiszúrja az ellent. Persze ez nem jelenti azt amit más észlel azt én nem tenném . Inkább mondom azt , hogy egy jobb füles mint a low graf .
-
protegum
aktív tag
válasz Jack Oneill #21795 üzenetére
A lobby az alap. Bármit ledobsz a kör kezdete után az vissza fog kerülni rád. Ha bármit felveszel, az a kör végén vagy amikor meghaltál nem marad meg, eltünik.
[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
Milyen konfiggal tolod? Ahogy láttam te is 750-el, csak mi a többi cuccod hozzá?
Le tudnád írni milyen graf beállításokat sikerült belőni és mennyi fpsel?
Előre is köszi!"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
BaLee
addikt
Nem lehet elvenni másoktól, ill. csak az adott játékban lesz nálad, ha valaki eldobja és felveszed.
Még év elején benne volt, hogy mindenhol voltal eldobva ruhadarabok, de szerencsére kivették.
A ruháid amúgy fixek, amik megvannak neked azok megmaradnak, nem vesznek el attól ha játékban eldobod. -
Csokishurka
őstag
válasz Jack Oneill #21800 üzenetére
Akkor közel azonos annyi nekem a procim talán egy picit jobb, viszont csak 8gb memóm van.
Megnézem majd akkor a beállításaiddal.
Köszi!"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Årpi
őstag
válasz Jack Oneill #21810 üzenetére
Leginkább observer/spectate mód esetén érdekes csak, kevésbé zavaró, ha két nagyon messze lévő játékos között váltasz.
-
Marmonkanna
tag
válasz Jack Oneill #21828 üzenetére
-1
az én világomban a 40-55 fps, és a "tökéletes" egy mondatban szimplán paradoxon. konkrétan behánynék, ha így kéne tolnom bármilyen játékot, nem hogy kompetitív fps-t.
mellesleg, ha jól emlékszem, te vagy egy hete kezdtél el játszani. kicsit vicces, hogy itt hinted az igét azoknak, akik 1+ éve hajtják a szopórollert.
nekem sincs high-end csúcs gépem, de mikor egy bizonyos patch előtt full simán fut játék, és sose esik 60-70 fps alá, utána meg 30-40re droppol kint a pusztában, miramar északi csücskében, meg folyamatos stuttering van, akkor had legyek már zabos a blueballsra. biztos megpimpósodott a hardware egyik napról a másikra, ugye? kb tavaly ilyenkor futott ilyen szarul ez a játék, inkompetens barmok...
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz Jack Oneill #21830 üzenetére
Szerintem a poszt első fele ha neked szólt a többi már a bluhole felé ment . Az utolsó részével teljesen egyetértek , tényleg egy inkompetens banda .
-
zo-lee
aktív tag
válasz Jack Oneill #21830 üzenetére
Egyrészt szerintem kis félreértés történt, mert úgy gondolom, hogy az "inkompetens barmok" jelzőt a kolléga a fejlesztő csapatra értette, nem rád, már csak a többes szám miatt is.
Másrészt azért van benne valami ami Marmonkanna írt ... Ne egy heti játékból vonj le következtetést. Személy szerint több mint 1100 órám van a játékban (és itt a fórumból sokan rendelkeznek ennél lényegesen több játékidővel), és még bőven EA volt a játék, amikor elkezdtem vele játszani. A kezdetekkor szebb volt a grafika, nem volt desync, minden frankó volt, nem véletlen, hogy ennyire megindult a game. Szóval kezdetekkor szép volt, jó volt, igaz, kellett is alá a vas. Az, hogy jelenlegi állapotában egy csúnya, desync-es (ám még mindig bőven élvezhető) játék, az kitartó fejlesztőmunka, és javító (de inkább butító-rontó foltozások) eredménye
Harmadrészt, szerintem aki velem együtt EA óta játszik a játékkal, az ugyanúgy az indulásától kezdve olvassa a topikot. Hozzászólásodból ítélve most kezdted a topikot is követni, amikor a játékot megvetted. Szerintem nyálazd át elejéről, és meglátod miről beszélünk ...
Én mindig védtem a játékot, mert a fejlesztőkön legalább az igyekezetet láttam. De az már nálam is kiveri a biztosítékot, hogy ekkora nyereség után nem képesek egy hozzáértő bandát felbérelni, akik gatyába ráznák a játékot, ellenben telefossák még a játék áránál is drágább, teljesen felesleges skinekkel.
Mindezektől függetlenül én is vallom, hogy még a hibái (amiből van bőven) ellenére is bőven élvezhető játék.
[ Szerkesztve ]
-
saen
Topikgazda
válasz Jack Oneill #21834 üzenetére
Ha ez így lenne, már rég töröltem volna a hozzászólást. Szimplán félreérted.
-
zo-lee
aktív tag
válasz Jack Oneill #21834 üzenetére
Már 3-an mondjuk, hogy ez félreértés ... Nem gondolod, hogy mégis nálad csúszott félre valami ?
-
Dave567
addikt
válasz Jack Oneill #21851 üzenetére
Akkor ügyes vagy, nekem viszont kevés, és csesszék meg a lustaságukat, meg a hozzá nem értésüket..
-
Csokishurka
őstag
válasz Jack Oneill #21855 üzenetére
Jah valamit kijavítanak csak emiatt elcsesződik egy másik dolog. Így tolja a kéklyuk...
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
sagem
addikt
válasz Jack Oneill #21904 üzenetére
Nincs olyan, hogy jobb, csak az számít, hogy neked melyik tetszik jobban, azzal játssz A "fő" nézet az FPS, de azzal kell menni amelyiket jobban kedveled
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
adakiller
senior tag
válasz Jack Oneill #21904 üzenetére
Nálam is ez van. Alt F4, és újra töltöm be, akkor már jó. De biztonság képpen a TSI mappáról egy backup sem árt ☺️. Tegnap spannak csak az oldalra hajlást törölte a beállítások közül, persze akkor derült ki mikor Top10-ben voltunk már... Buktuk is a gamet.
-
Marmonkanna
tag
válasz Jack Oneill #22008 üzenetére
a gamer egér, duh.
-
ReFleXx
addikt
válasz Jack Oneill #22008 üzenetére
a hiba az lehet hogy valszeg valami a4tech bloody egeret vett
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz Jack Oneill #22011 üzenetére
ha nem akar egeret cserelni, akkor megprobalhatja hogy eloszor torli a pubg makrokat
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Grave_444
nagyúr
válasz Jack Oneill #22013 üzenetére
Nekem is Bloody van, anno beállítottam fix dpi-re és minden extra funkciot kikapcsoltam. Így nem váltogatja a színeket és tökéletesen használható. Macro amúgy is hülyeség és fizetős.
-
őstag
válasz Jack Oneill #28161 üzenetére
Szia,
Ez tényleg ban gyanús... Vedd fel velük a kapcsolatot és kérdezz rá, hogy miért van banolva az account? Több oka is lehet, de ha csak félreértés, akkor szerintem feloldják...
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest