Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:13:14

LOGOUT.hu

PlayerUnknown's Battlegrounds

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3051) Jinxb1rd válasza #32256704 (#3049) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Már csak azt nem tudom, hogy a pontokat miért viszik át a döntőbe is. :F

We are only Stardust...

(#3052) TheProb


TheProb
veterán

Discord overlay másnál se megy?

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#3053) Cseri0058


Cseri0058
őstag

3 dologban kérném a segítségeteket!
1. Kocsiban melyik gombal tudom váltogstni a helyemet?
2. Hogyan tudom pl a lőszernek egy részét kidobni? Pl100 van és 50 et kiakarok dobni.
3. Ha messziről lőnek engem akkor kb 10ből 9x nem tudom honnan. Ti ezt mi alapján állapítjátok meg?

Előre is köszi :)

[ Szerkesztve ]

(#3054) guftabi96 válasza Cseri0058 (#3053) üzenetére


guftabi96
addikt

1. ctrl + szám, ha jól emlékszem.
2. mikor kihúzod, nyomd közben a ctrl-t, és a felugró ablakban add meg, hogy mennyit szeretnél kidobni.

#KeepFightingMichael

(#3055) twi452 válasza Cseri0058 (#3053) üzenetére


twi452
senior tag

1: ctrl + 1 2 3 4 5
2: ctrl + klikk aztán feldobja az ablakot h mennyit akarsz eldobni
3: Vagy kiszúrod a követekező lövésnél mákkal amire kicsi az esély vagy ugye fejhallgatóval kell játszani és a lövés hangra figyelni nem a lövedék hangjára mert az megtéveszt
ha olyan messze van h nem hallatszik a lövés hang akkor szívás.. fedezékbe rohanás és nézelődés :D

(#3056) gyurkikrisz válasza Cseri0058 (#3053) üzenetére


gyurkikrisz
őstag

1: Ctrl + számokkal tudod az adott számú helyet átvenni. Például Ctrl + 1 a vezető ülés, Ctrl + 2 az anyósülés. És így tovább, Ctrl + 3, Ctrl + 4, ameddig van hely a járműben.

2: Ctrl + Shift + jobb klikk az inventoryban az adott cuccra, és beírhatod mennyit dobjon ki.

3: Ha hallod honnan jön a lövés, tudod merről nem vagy fedezékben, illetve tudod hogy körülbelül honnan lőhetnek (van-e ház a közelben), akkor egész egyszerűen beazonosítható. Ezeket átfutni meg kb 1 másodperc.

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

(#3057) vzsryl válasza twi452 (#3055) üzenetére


vzsryl
nagyúr

Én mindig pontosan hallom, hogy honnan lőnek, sőt még a távolságot is be tudom azonosítani. Akkor van gáz ha nagyon messziről sok fa között, csak kihajolva, hangtompítóval lőnek, vagy ha 100m-en belül magas gazból, flash hiderrel.

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

(#3058) #32256704 válasza gyuribácsi88 (#3050) üzenetére


#32256704
törölt tag

Q2

edit: Mindenfele kocsogseg nelkul. Az azert elborzaszto, hogy igifiu egyszer bejutott valahogy 0 killel a 4. helyre es ennyit csinalt osszesen. Tovabb is jutott.

Juan Mekgregor se sok vizet zavart, de o legalabb negybol haromszor top10-ig jutott a bujkalassal.

[ Szerkesztve ]

(#3059) KisTücsök válasza #32256704 (#3058) üzenetére


KisTücsök
addikt

Ezt olyan szépen kilehetne küszöbölni, ha a killek után is járna pont. Top 10-be simán bekempeli magát az ember. Öléshez már kell is valamit csinálni. Tényleg nevetséges, hogy 0 killel valaki továbbjusson. De juan_mekgregor 1 killje sem valami bitang 4 meccsem. Kíváncsi vagyok azt is hogy hozta össze. Valaki rossz házba futott be... :D

(#3060) adise válasza KisTücsök (#3059) üzenetére


adise
őstag

De erted mas is bekempelheti magat, ha akarja. Ezekszerint masnak nem sikerult, pedig biztos sokan kempelgettek. Ettol szep a jatek hogy ugy jatazik valaki ahogy akar. Sehol nincs leirva, hogy hentelni kene.

(#3061) vzsryl válasza KisTücsök (#3059) üzenetére


vzsryl
nagyúr

Tegnap kétszer nyitottam be szigeten kádárkockába' úgy, hogy ott vártak gugolva. A 2. Alkalomnál már csak poénkodtam társammal, hogy "most ide benyitok, ott fog várni valami gyökér". Nevetve benyitottam, és volt szörprájzmadafaka", mert egy duo csapat várt AK-val.

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

(#3062) gyurkikrisz válasza #32256704 (#3058) üzenetére


gyurkikrisz
őstag

És akkor mi van, ha kempel? Tiltott? Ott a gránát, ott a molotv, ott a 3rd person kamera, amivel úgy nézel át egy szobát, hogy bent se vagy.

Az lenne az elborzasztó, ha 10 ember lenne kevés killel, de mint láthatod, kb 3 ember van 2, vagy annál kevesebb killel a top 20-ban. Ebből én azt szűröm le, hogy létező stratégia a passzív játék, a campelés, de hatalmas makk kell ahhoz, hogy jó helyezést érj el.

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

(#3063) PeL


PeL
addikt

Ilyen sem volt még, squadban 3 dropot el tudtunk hozni, Első dropra rámentünk mert bedobta a két sziget közötti folyóba, elmentünk gyorsan csónakért ketten addig egyik társ leugrált a sziklákon és beúszott a ládáért, 4. addig fedezte szikláról. Felvettük őket és elindultunk Mylta irányába csónakkal, jött a kövi repülő azt is kidobta a nyílt vízre, mondom akkor ha már csónakban vagyunk behúzzuk azt is. Közben kiderült hogy volt még egy drop félúton ugyanúgy a vízben, akkor már azt is ki ninjáztuk gyorsan. Két Groza + nálam M249, 8x scope-al :DDD Meg is nyertük, 7 killem volt, többieknek 6, 3, 2.

(#3064) sagem válasza KisTücsök (#3059) üzenetére


sagem
addikt

Baromira nem volt sima a becampelés, legalábbis szerintem, ráadásul ez a versenyszabályzat, minden induló tisztában volt vele, hogy mi a szabály, mikor fog "nyerni". Ez így olyan, mintha azt mondanád egy 100 méteres gyors futónak, hogy baromira unalmas, hogy egyenesen fut, hiába ő ér célba elsőként, xy sokkal jobb sportoló, mert szaltózott is futás közben, ezért neki kellett volna nyernie :)

Biztosan lesz majd több féle versenyformátum, olyan is, ahol a killeket díjazzák, egyelőre ilyen verseny volt külföldön is, gondolom ezért alkalmazták ők is ezt, ez a verseny szféra még formálódás alatt van :)

De a lényeg az, hogy lesz többféle verseny, akár kisebb mappel is, szóval mindenki megtalálhatja majd a neki tetsző formátumot, személy szerint nekem egyik stílussal sincs bajom, a verseny alatt mindig kapcsolgattak ide-oda, nem a campereket nézték, szóval a néző az akciót láthatott többnyire.

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#3065) KisTücsök válasza adise (#3060) üzenetére


KisTücsök
addikt

Hát akinek még úgy sem sikerül... :D Nem magával a játékstílussal van a bajom, csak azért egy versenyen jutalmazzák már azt, aki csinál is valamit. Jelenleg pontilag ugyanúgy van kezelve az is, aki megy előre és öl, meg az is, aki egy szobában bujkál végig.

Izgalmasabb is lenne sokkal.

Persze erre mindig lehet azt mondani, hogy a játék lényege, hogy utolsónak maradj életben. Ok.

(#3066) #32256704 válasza sagem (#3064) üzenetére


#32256704
törölt tag

Ez egy community cup. Az embernek azert kellene indulnia rajta, hogy szorakozzon. Nem tudom elhinni, hogy valakinek.szorakoztato 4x30 perc bujkalas. Persze 6 evesen imadtam bujocskazni. Ez igaz.

(#3067) sagem válasza #32256704 (#3066) üzenetére


sagem
addikt

Srácok, ha nem tudjátok elfogadni (vagy ennyire zavar), hogy ez nem egy Battlefield vagy COD akkor nem biztos, hogy más játékosokkal van a baj..:)

Ez egy ilyen játék, több féle stílusra ad lehetőséget, és éppen ezért lett népszerű. Van külön toplista K/D aránynak meg van helyezésnek stb. stb. Ha téged zavar az, hogy megölsz mondjuk 5 embert, de a hatodik egy camper és megöl azzal nem igazán lehet mit kezdeni. Örülni kéne neki, hogy a stílusodban (aktív ölések) mentél egy jó kört.

A verseny meg más tészta, annak van egy szabályzata, hiába community cup, a játékosok elfogadták a szabályzatot és annak tudatában vettek részt rajta, a nézőknek meg nem volt unalmas, mert azért vannak a kommentátorok, hogy ne egy db. sarokban bujkáló játékost mutassanak 5 percen keresztül, hanem ide-oda vigyék a kamerát :)

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#3068) #32256704 válasza sagem (#3067) üzenetére


#32256704
törölt tag

Nyugi, idovel te is megtanulsz majd loni valamennyire es nem kell kempelned vegig. :)

[ Szerkesztve ]

(#3069) PeL válasza #32256704 (#3066) üzenetére


PeL
addikt

Én sem szeretek túlzottan campelni mert rohadt unalmas szerintem, viszont sokszor elég könnyen lelőnek ha belefutok valakibe :DDD Viszont a játék lényege hogy megnyerd lehetőség szerint. Hogy ezt ki hogyan képes elérni az mindenkinek a magánügye. Lehet játszani úgyis hogy földet érés után felveszel egy kevlart meg egy valamilyen fegyvert azt rögtön futsz az enemykre, de nem mindenki annyira skilles hogy minden helyzetben le tudjon lőni mindenkit, és nem feltétlen az a célja hogy minél többet öljön, hanem hogy kihúzza végjátékig vagy minél tovább anélkül hogy kockázatos szituba kelljen keverednie. Ezt a játékot nem fragre játszák, hanem winre. Nem lehet mindenki Grimmmz :D

(#3070) sagem válasza sagem (#3067) üzenetére


sagem
addikt

Grimmmz-et sokan nem szeretik, ezzel tisztában vagyok, de ő pl. a nagyon aktív, ölésre gyúró játékra megy, nem ritka nála a 10+ kill..de ha ellövik, tök mindegy, hogy camper vagy nem, azt mondja hogy "gg" és megy a következő körre. Ez egy ilyen játék :)

Bele Regis: wow, jól megmondtad, nyugi, idővel majd felnősz Te is, és nem kapsz hiszti rohamot ha lelőnek egy számítógépes játékban úgy, hogy a vásárlás pillanatában tudtad, hogy bármikor ellőhetnek így . :D
(jellemzően az ilyen játékosok egyébként akkor is vérig sértődnek, ha nem camper lövi le őket..illetve mindenki camper aki mondjuk egy épületben öli meg őket:) )

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#3071) gyurkikrisz válasza #32256704 (#3066) üzenetére


gyurkikrisz
őstag

szerintem egyik indulót sem érdekli, hogy szerinted hogyan kellett volna játszania. fogadd el, campeltek kész. azt elemezgetni, hogy másnak mi KELL hogy legyen a szórakozás meg tényleg baromira szánalmas.

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

(#3072) RaGi91 válasza #32256704 (#3068) üzenetére


RaGi91
senior tag

Akkor neked nem való a vadászat, mert ott van, hogy órákat kell mozdulatlanul várni. Nem baj, aki vadászik, majd felnő. Ahelyett, hogy ott vár a lesben, inkább rohangálnia kéne az erdőbe, hátha belefut egy vaddisznóba és ellövi... :U Tudom nem helytálló a hasonlat, de kinek a pap, kinek a papné.

(#3073) PeL


PeL
addikt

Még jó hogy ez egy SURVIVAL játék :DDD

(#3074) #32256704


#32256704
törölt tag

Atya eg :D a sok kis camper. Nembaj sracok, majd nektek is osszejon egyszer-egyszer 0/1 killel a csirkevacsora. :C

(#3075) tepenzed - keress ra, a kadban fekves kozben ugyis van ra idod ;)

[ Szerkesztve ]

(#3075) tepenzed válasza #32256704 (#3074) üzenetére


tepenzed
őstag

linkeld már a stat oldalad, megnézném, mire ez a nagy arc

(#3076) sagem válasza tepenzed (#3075) üzenetére


sagem
addikt

Hagyd, mindenki helikopter, csak ő nem :) Azt sem tudja egyébként, hogy ki a camper, mert attól, hogy benn van egy házban valaki, még lehet, hogy többet ölt mint ő, csak éppen pár perccel előtte bement egy házba :)
(és csak az tud "campelni" akire szűkül a kör ugye, egyébként meg mozogni kell)

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#3077) TheProb válasza TheProb (#3052) üzenetére


TheProb
veterán

senki?

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#3078) adise válasza #32256704 (#3074) üzenetére


adise
őstag

Ennyire nem lehet frusztralt valaki egy jatek miatt mert lelottek.

(#3079) Derrewyn válasza adise (#3078) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Úgy tűnik mégis. :D

Killek számtól függetlenül, azért a top4-be jutás nem annyira egyszerű. Jól kell tudni mozogni, mert különben kiszednek. Ez is egy képesség, amire szükség van a játékban, ahogy a jó célzásra is. Mindenki eldöntheti, hogy miképpen akar nyerni.

Ez is csak egy példa.

[ Szerkesztve ]

(#3080) Mr.White


Mr.White
senior tag

Ebből a sok pénzből vehetnének szervereket, mert már harmadjára dob ki mindenkit a játék...

(#3081) PeL válasza Derrewyn (#3079) üzenetére


PeL
addikt

Dehogy is, itt csak killekkel lehet operálni, csak az a sztár aki ölni is képes a játékban ;]

(#3082) FoLey-v


FoLey-v
addikt

Sziasztok!

Megvettem a játékot és azt szeretném megkérdezni,hogy a test server-t is kötelező letölteni vagy elég a játékot? :R

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#3083) sagem válasza FoLey-v (#3082) üzenetére


sagem
addikt

Elég a játék, a teszt csak akkor kell, ha előbb ki szeretnéd próbálni a frissítéseket :)

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#3084) FoLey-v válasza sagem (#3083) üzenetére


FoLey-v
addikt

Ezer köszönet! :R

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#3085) Jinxb1rd válasza KisTücsök (#3059) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Én se értem egyébként, killek miért nem számolódnak be. A rating rendszer is jobban díjazza az ölést, mint a top1-et.

We are only Stardust...

(#3087) Jinxb1rd válasza hun-man (#3086) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Sokkal jobb fajta. :K :D

We are only Stardust...

(#3088) ReFleXx


ReFleXx
addikt

mikor resetelodik vissza a ladak ara ingame ujra 700 pontra? hetfon? hany oratol?

kiprobaltuk duoba az FPP verziot, szerintem eleg fasza igy, meg izgalmasabb.
sikerult ma egy olyan mazlista rank#1, 3ember maradt, 1 tarsam es a ket enemy (duo), az egyik enemi futott, dobni akart 1 granatot, ekkor a tars knockolta, az utana eredo masik enemit meg elvitte a granat :DDD
mindket gyerek foghatta a fejet :DDD

[ Szerkesztve ]

2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"

(#3089) Winne válasza Winne (#3048) üzenetére


Winne
nagyúr

Erre valaki? :)

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#3090) saen válasza Winne (#3089) üzenetére


saen
Topikgazda

Én nem tudok róla.

(#3091) ReFleXx válasza hun-man (#3086) üzenetére


ReFleXx
addikt

ezt a vidit mar en is lattam a heten es ez a legfaszabb amit eddig lattam pubg temaba

2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"

(#3092) Winne válasza saen (#3090) üzenetére


Winne
nagyúr

Ezzel az egy beállítással sokan, köztük én is sokat tudnának fejlődni. :K

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#3093) tipuka válasza ReFleXx (#3088) üzenetére


tipuka
addikt

eddig hajnali 2-3 óra volt, lehet az új ládáknál is... :)

(#3094) Årpi válasza ReFleXx (#3088) üzenetére


Årpi
őstag

Ha resetelődik akkor hajnali 2kor fog.

 iPhone 15 Pro |  MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC | 

(#3095) DrTechnoid


DrTechnoid
őstag

Már nincs a repcsin belső nézet?

http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/

(#3096) Årpi


Årpi
őstag

Nincs egyik módban sem perpill.

 iPhone 15 Pro |  MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC | 

(#3097) vzsryl


vzsryl
nagyúr

Amikor offline a játék, mert megdöglenek a szerverek, olyankor van valamilyen hivatalos weboldal, ahol közlik, hogy éppen mi van?

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

(#3098) gyurkikrisz válasza vzsryl (#3097) üzenetére


gyurkikrisz
őstag

Twitteren, Facebookon szokot kiírás lenni a PUBG oldalán

[ Szerkesztve ]

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

(#3099) vzsryl válasza gyurkikrisz (#3098) üzenetére


vzsryl
nagyúr

Twitteren nem volt semmi. Haverokkal próbáltunk játszani, de azt írta, offline. Negyed óra várakozás után elkezdtem kattintgatni játékon belül, és végül a "leave team" után átváltott online-ra. Érdekes bug.

[ Szerkesztve ]

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

(#3100) Jinxb1rd


Jinxb1rd
addikt

Megint kerestem 9 eurót. A játék ára már majdnem teljesen vissza is jött. :C

We are only Stardust...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.