Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tiszteletes

aktív tag

Üdvözlet a kedves egybegyűlteknek!

Egy kis segítséget szeretnék kérni ezzel a pompás játékkal kapcsolatban. Kb az új pach óta tapasztalom, hogy a körök vége után a lobby valami iszonyat lassan akar visszatölteni. A back to the lobby gombra kattintás után 25-45 sec telik el, mire betölt. A játékot újraraktam. Nem segített. Kikapcsoltam a deathcam-et és a replay rögzítést is. Tegnap a komplett steamet és a PUBG-t is letöröltem, újra tettem. Most már nem csak a játék, de a steam is egy 960EVO-ról fut. És a probléma még mindig fenn áll. Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Ha hamar halok még a kör elején akkor egy leheletnyivel gyorsabban visszatölt, de a top 10-ben halva valami katasztrófa. Kirenderel ez a szar egy MPEG4-et, és amíg fel nem töltötte egy kínai szerverre a tizenhatodrangú játékomat, addig semmit nem csinál, vagy mi a pék? :D

Előre is köszönném az építő jellegű segítséget/ötletelést.

Üdv,
    T.

Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

• Tiszteletes

aktív tag

válasz JanR #25138 üzenetére

Nos a problémával kapcsolatban leírtak nyomán W7->W10 váltás után is tapasztalván arra gondoltam, hogy vajon érdemes lenne-e egy kis NVIDIA driver downgrade-val tesztelni? Nálam a meccs után lassan visszatöltős lobby problémája olyan 1-1,5 hónapja ütötte fel a fejét. Mi a véleményetek szarakodjak a régi driverek felkutatásával, pakolászásával?

[ Szerkesztve ]

Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés