- Okos Otthon kezdőknek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
válasz
RichieTri
üzenetére
A körbeoldalazáshoz a Magridernek közel kell lennie, ha közel van nem tudja kioldalazni a lövéseidet és nem túl nehéz eltalálni sem. Annyi kell csinálni a nyeréshez, hogy mindig fordítod a tankod orrát a Magrider felé és betalálsz minden lövéssel. Természetesen, ha a Magridernek van AV lövésze, neked meg nincs, vagy AP lövedékkel támadnak rád, neked meg HE van berakva, akkor bukó van.
Szerintem a tankok jól ki vannak egyensúlyozva jelenleg, egyedül a Vanguard túl gyenge pajzs nélkül, de ezt a pajzs jól kompenzálja.
-
crey
addikt
válasz
RichieTri
üzenetére
Akkor hadd sírjak már én is egy picit...
Próbált már valamelyikőtök combat situationben strafelni? A Magrider nagyon fain, csak ne kelljen vele közelharcba bocsájtkozni, ahol akár már két felé kell öszpontosítani, mert a Vanguarddal és Prowlerrel ellentétben a torony fixen van beágyazva, és nem tudom forgatni, vagy hirtelen megfordulni vele.
Úgy veszem észre, hogy a SOE elég jó Balance munkát végez, mert mindenki amiatt sír, hogy a másik empire szarja mennyire OP, de igazából kisebb kilengéseget leszámítva eléggé kiegyenlített csaták zajlanak a népek között....
Szóval én annak a pártján vagyok, hogy minden fajnak van OP tulajdonsága és fegyvere, a te dolgod az, hogy erre erősíts, a gyengeségeit kihasználó ellenfeleket pedig igyekezz kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC i5-8400 RTX3060 12GB 16GB RAM Windows 11 Pro
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest